2777
2789
عنوان

میخوام دخترم مثل بچه های دیگه خوب راه بره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 121105 بازدید | 1251 پست

یکی از اولش میگه ماهم بدونیم چی به چیه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یعنی نمیشه ببری عمل کنن؟؟من پسرم ضربدریه قراره برم دکتر بعد ببینم چی میشه

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده زد گفت من نزدم  برادرش اومد گفت نفس میکشه غذا میخوره خوب میشه  سه سال گذشته

ایشالا زودی خوب بشه

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

علتش همون تصادف ۳ سال پیشه  من احمق میخواستم ببرمش پارک‌کاش نبرده بودمش

عزیزم اتفاق برای همه پیش میاد تو تنها نیسی

بعد هم مگه میشه از ترس این اتفاقات آدم خودش و حبس نه بکنه

باید به خدا پیله کرد.تنها بااو می‌توان پروانه شد🦋
تو نابود کردی؟ تو که از جون و دل مایه گذاشتی و ۱۰۰ برابر مادرای دیگه زحمت یاسیو کشیدی؟

خسته شدم امشب داغون شدم دنبال بچه ها میخوست بدو بدو‌کنه نمیتونست هم پای اوناها بره 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

شما باید رو ی اعتماد به نفس بچتون کار کنید ، مادر قویی باش واسه بچت  ،خیلیا هستن این مشکل رو دارن و موفق تر از آدمای کاملا سالمن چون اعتماد به نفس داشتن،همه تحسینشون کردن و اصلا دیگه براشون مهم نبوده

شماهمون خانمی هستین که با دخترتون رفتین پارک ماشین زد به بچتون؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
علتش همون تصادف ۳ سال پیشه  من احمق میخواستم ببرمش پارک‌کاش نبرده بودمش

نگو .دختر گلتم خوب میشه..مگه میشه نشه؟با فیزیو یا نهایت جراحی درست میشه عزیزم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
شما باید رو ی اعتماد به نفس بچتون کار کنید ، مادر قویی باش واسه بچت  ،خیلیا هستن این مشکل رو دا ...

نه من اصلا مادر خوبی نیستم احمق به تمام معنام

نگو .دختر گلتم خوب میشه..مگه میشه نشه؟با فیزیو یا نهایت جراحی درست میشه عزیزم

هیچ‌درمانی نداره 

سه ساله میبرمش کاردرمانی 

ممکنه پای چپش همین جور بمونه 

چون اسیب اصلی مغزشه 

خسته شدم امشب داغون شدم دنبال بچه ها میخوست بدو بدو‌کنه نمیتونست هم پای اوناها بره 

مادری حست کاملا به جا و درسته ما همه درکت میکنیم. ولی تو نزدیکترین هستی به بچت هیچکس نمیتونه احساس تو رو داشته باشه حتی باباش تو حتی راضی نیستی یه خار تو پاش بره خودتو سرزنش نکن اگه اتفاق بدتری میفتاد چی

گلی داغونم واسه زینبم 

دهنمو وا نکن

که اگه بگم میشینی بحال اون گریه میکنی غم خودت یادت میره 

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
فیزیوتراپی میره؟ گل مهری اینجوری نگو یادت نیست بچه تو خدا با معجزه برگردوند؟هیچوقت یادم نمیره اون ر ...

کاردرمانی میبرمش انکار وقت دارم هدر میدم