2777
2789
عنوان

خدااا فقط ۱۲ هفته مونده♥️😘😍

60 بازدید | 4 پست

باورم نمیشه اینقدر زود گذشت و الان یه دخمل کوچولو تو دلمه دیگ این اواخر دلم له له میزنه واسه دیدنش آخه خیییلی انتظار کشیدم خیلی استرس و ناامیدی از دکتر بهم وارد شد اینقدر التماس درگاه خدا کردم که بهم نینی بده داد ولی قلب نداشت دوباره دنیام تیره و تار شد تا سه ماه بعدش این خوشگل خانوم اومد تو دلم نگم ک شده امید زندگی منو باباش نیومده چقدر عزیزه ای مادر فدات بشه خداجونم ممنونم ازت هزاربار شکرت میکنم ک مواظبمون بودی ازین ببعدم تنهامون نزار

از خدا عاجزانه میخوام هرکس اولاد میخواد بهش اولاد سالم و صالح بده 🤲🏻♥️روز زایمانم برای همه منتظرا دعا میکنم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

😐مامانا همینن ..بچه که دنیا اومد بزرگشد میگیرن ب باد کتک ..ینی ی جورایی دوست داشتن رو اینجوری نشون میدن😂😂😂😂😂....مامانا همیشه عشقن 

عزیزم شوخی بود ایشالله که عروس شدنش و دانشگاه رفتنش رو ببینی😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشاالله ک سالم بدنیا میاد و زیر سایه مامان خوشگلش و باباش بزرگ میشه 😍

ممنون عزیزدلم...😍♥️🌺🤰

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂