2777
2789

دیگه از جر و بحث هاش که خبر دارین؟

امروزم با بابام بحثم شد گفت هر زنی که آرایش میکنه میخواد خودنمایی کنه، میخواد خودشو ویترین کنه

گفت اینایی که توی عروسی آرایش میکننم همینن!!!!

خانواده سخت گیر نداشتید بدونید چی میکشم :)

گفت من به مامانتم اجازه نمیدادم ارایش کنه چه برسه به تو که غلط میکنی چادرم باید سرت کنی 

بشینی تو خنه قالی بافی :)

خدایا چرا بعضی دخترا رو توی خانواده امروزی میزاری و بعضیا رو...

شب و روزم شده گریه همین الانم دارم بی صدا اشک میریزم

چیکارش کنم چی بگم خیلی اوضاع بده

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

عجب طرز فکری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پیشش آرایش نکن...من اگ بدونم یک کسی از چیزی بدش میاد پیشش انجام نمیدهم...نمیتونی اون رو تغییر بدی ...

وقتی مجرده و با اونا زندگی میکنه چجوری پیشش ازایش نکنه از همون خونه میره بیرون و عروسی و...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

این پدر دختری مثل من رو لازم داشت😂😂😂😂

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
وقتی مجرده و با اونا زندگی میکنه چجوری پیشش ازایش نکنه از همون خونه میره بیرون و عروسی و...

واسه عروسی بره تو اتاق پرو آرایش کنه ...واسه بیرون رفتن هم وقتی اون نیست بره بیرون ...نمیتونه پدرش رو تغییر بده ...میتونه؟

این پدر دختری مثل من رو لازم داشت😂😂😂😂

میخواستی چیکار کنی؟

منی که من بودم(یه دختر شیطون با استعداد، اهل خدا و پیغمبر که هنوزم هستم، لجباز) افسرده ام کرد

به هدفش رسید

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

اوف شوهرم میترسم دخترمو اذیت کنه سر بعضی چیزا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد