2777
2789
عنوان

هرکی آرایش کنه مثل ویترین میمونه حتی تو عروسیش

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 43 پست
پیشش ارایش نکن دور از چشمش ارایش کن

همه جا هست 

همهههه جا 

میبرتم میارتم ماشینو دستم نمیده

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه عروسی بره تو اتاق پرو آرایش کنه ...واسه بیرون رفتن هم وقتی اون نیست بره بیرون ...نمیتونه پدرش ر ...

نمیتونه ولی واقعا این کاری که میگی هم امکانش نیس خب ادم برا عروسی معمولا با ارایش و مو درست کرده وارد میشه حالا ارایششو تو اتاق بکنه موهاش چی،یا نمیشه جایی میخواد بره همیشه صبر کنه باباش نباشه،تنها با مانتو بره با باباشینا با چادر

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببخشید اما کله بابات کپک زدس 

ببخشید نداره خب هست

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
اوف شوهرم میترسم دخترمو اذیت کنه سر بعضی چیزا

کاش بچه دار نمیشدی قطعا ب حال و روز من میفته

درس میذاره بخونی؟!

اره ولی با منت و تهدید

همه جا هست  همهههه جا  میبرتم میارتم ماشینو دستم نمیده

پدر من بر عکس تو هست من محجبه هستم اون به حجابم گیر میداد می گفت چرا آ رایش نمی کنی 

خوبه از هم دوریم 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
ویترینم باشه قطعا برای این مردای پرو و خودخواه نیست

من هروقت به خودم میرسم روحیه میگیرم ،مثلا ماسک میزارم رژ میزنم یا خط چشم میکشم

برام مهم نیست کی خوشش میاد کی نمیاد

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز