2777
2789
عنوان

دبیرستانیم ولی مامانم منو میبره مدرسه و میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1754 بازدید | 56 پست
چه جالب منم خصوصیات شما رو دارم خب بعدش چجوری تونستید مستقل بشین

به مرور اوکی شدم دیگه

ازدواج کردم شاید اینم بی تاثیر نبود

مثلا دورهمی دوستام دعوت میشدم به شوهرم میگفتم دلم نمیخواد برم اون اصرار که برو چرا نری..دیگه چندبار رفتم عادت کردم خوشم اومد تو جمع دوستام باشم

یا مثلا نوبت دکتر داشتم شهر دیگه دو ساعت فاصله داشت شوهرم گفت ماشینو بگیر خودت برو چندبار رفتم دیگه عادت شد برام

وارد بازارهای مالی شدم 

اینا همه موثر بودن 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خودتم یکم مبارزه کن اعتراض کن بگو من میرم خوابگاه من دیگه بزرگ شدم بچه نیستم میخوام واسه خو ...

با کی بجنگم اعتراض کنم منو میزنن چه کاری از دستم بر میاد از دست یه دختر مقابل چهار نفر آدم زورگو چه کاری بر میاد 

هیچی : )          
نوجوانیم که دیگه برنمیگرده تباه شد اگه شما مثل من نیستین قدر خونوادتونو بدونین  همین :)

سعی کن باهاش دوستانه صحبت کنی

داداشت رو دشمن خودت ندون

باهاشون مهربون باش شوخی کن بگو بخند اعتمادشون رو بدست بیار

بخدا همه ما یه جورایی مشکلات داشتیم

خودتو نباز 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
جشن تولد بهترین و صمیمی ترین دوستمو اجازه ندادن برم چقدر که دوستم زنگ زد و خواهش کرد گفت بابام شهرست ...

تقریبا شرایطتو درک میکنم چون تا یه دوره‌ای  این  دردسرو داشتم :)  حالا ی چی بگم ؟ یدفعه تو نی نی سایت گفتم تاحالا عروسی نرفتم نمیدونم اصلا چجوریه(تا خود الان هم نرفتم ها خخخخ)اون روز حالم خیلی بد بود ی اتفاقی افتاده بود منم زده بودم سیم اخر  ...  انقدر مسخرم کردن و گفتن ایسگا میکنی و کلی تیکه انداختن که اره بچه ۱۲ ساله هم میدونه چیه تو هنوز نمیدونی و..... بدتر دلم شکست 

من تاحالا جشن تولد دوستمم نرفتم کافه و رستوران هم نرفتم ! رستوران شاید رفته باشم ولی بچه بودم یادم نیست (ولی امیدوارم بتونم مستقل شم برم یه تجربه‌ای داشته باشم از عروسی رفتن و این جور چیزا خخخخ😂😂😅)

همیشه دوستام تولد میگیرن بقیه رو دعوت میکنن من حسرت میخورم و همش بهونه میارم و به دروغ میگم که من فلان کارو دارم خونه نیستم و براش آرزوی عمر ۱۲۰ ساله میکنم 

یا تعریف میکنن که فلان کلاس رو رفتن ، رفتن شنا ، یا اصلا شهربازی  من هیچ ! من فقط نگاه 

نمیدونم چندسالته من الان ۱۷ سالمه دوسه ماه دیگه هم ۱۸ سالم میشه و به امید خدا کنکور قبول میشم و وارد دانشگاه میشم . نمیگم اهمیت نده چون نمیشه چون میفهمم چی میگی برای خود منم تا همین پارسال مهم بود و همش حسرت میخوردم ولی آخرش که چی ؟ تا کِی خودمو با افکارم ازار بدم؟

خلاصه اینکه نذار این شرایط مسخره اذیتت کنه و تمرکزتو بذار روی درست . نگران اینم نیاش بقیه چی میگن! من یکی از دوستام هست پدربزرگش هم دیده که دنبالش میاد:)   ولی اینو بهت قول میدم اصلا کسی اهمیت نمیده که چرا پدر یا مادرت اومدن دنبالت ! اصلا برای کسی مهم نیست

منم  خانوادم مذهبیه ولی نمیشه این سختگیری هارو به مذهبی ها ربط داد! همه که یجور نیستن 

موفق باشی دختر خوب

با کی بجنگم اعتراض کنم منو میزنن چه کاری از دستم بر میاد از دست یه دختر مقابل چهار نفر آدم زورگو چه ...

میزنن؟؟اینو بدون واسه هر چیزی تو این دنیا میخوای بهش برسی باید بجنگی قوی باشی 

به مشاور مدرستون بگو با خانوادت حرف بزنه

بابا من رفتم پیش مشاورهه گفتم خانوادم سختگیره  و مثلا رفتم دردودل کنم..مشاورهه: بگو زنگ آخر خانوادت بیان من باهاشون حرف بزنم 😶😱😱😱 من: بابااااااا اونا ی کلمه بو ببرن منو درجا شهید میکنن 

با یه بدبختی پیچوندمش 😑😑😑 اصلا متوجه منظورم نمیشد چقدرم بد حرف زد باهام :) هنوز یادمه 

تقریبا شرایطتو درک میکنم چون تا یه دوره‌ای  این  دردسرو داشتم :)  حالا ی چی بگم ...

ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی عزیزم 

فقط یه سوال به تو هم اجازه نمیدن موهای صورتت رو بزنی ؟ ناراحت نیستی بابت این موضوع ؟ دوستات مسخرت میکنن ریکشنت چیه 

هیچی : )          
ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی عزیزم  فقط یه سوال به تو هم اجازه نمیدن موهای صورتت رو بزنی ؟ نا ...

نه منم نمیزنم مامانم نمیذاره البته منطقی صحبت میکنه میگه الان بزنی پررنگ تر رشد میکنه بعدا که بزرگتر شدی بزن :)  نه سیبیلامو زدم نه ابرو برداشتم ولی مچ دست و پاهامو یوقت ها شاید بزنم که اونم حوصلم نمیگیره جدیدا 😂جوراب ساق بلند میپوشم با ساق دست که معلوم نشع ولی اینو بدون اینکه موهای زائدتو بزنی یا نه کسی اصلا اهمیت نمیده! من خودم یکی  از دوستام چندین ساله که نزده! 

یادش بخیر منم کلاس دهم بودم چقدر حساس بودم رو این چیزا 

ی پیشنهاد کوچول موچولو ، ویتامین آ چشمی از داروخانه بخر به مامانت بگو میخوام برای خشکی لبام بخرم  بعدا یواشکی با انگشتت بزن به مژه هات  اینم ریمل طبیعی😇 

لوازم ارایش هم اصلا خوب نیست نگاه به دوستات نکن! بعدا که نگاه کنی متوجه میشی تویی که ارایش نکردی پوستت چقدر خوبه نسبت به بقیه 

ممنون که وقت گذاشتی تایپ کردی عزیزم  فقط یه سوال به تو هم اجازه نمیدن موهای صورتت رو بزنی ؟ نا ...

نه برا چی ناراحت بشم😂 بگو هلو با پرزش خوبه

اصلا مسخره هم کنن بدرک

یا بگو میخوام بعدا که میرم دانشگاه تغییر اساسی بدم ابته اگه خانوادت اجازه میده  

منو بخاطر قدم و اینکه ریزه پیزه ام خیلی مسخره میکردن الان اصلا برام مهم نیست