2777
2789
عنوان

دبیرستانیم ولی مامانم منو میبره مدرسه و میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شرایطتت عین من بود..

منم تو عروسی خواهرم ک اخرش مختلط شد از ترس بابام مانتو شلوار و شال پوشیدم الان دلم نمیخواد اصلا فیلمارو نگا کن

واسه مدرسه رفتنم بابام میبرد میورد حق نداشتم با دوستام بیام مدرسمم اشغال ترین مدرسه ممکن ثبت نام میکردن دو خیابون فاصله داشت تا خونه

من حتی بعد عقدمم بابام نمیذاش ارایش کنم هرچی ام میشد حاضر جوابی میکردم ازم گوشیمو میگرفتن چند ماه بدون گوشی میموندم

زیاااده

اخرش شوهرم گف با دوستات برو بیرون بابام گف ما ازین رسما نداریم دختر تنها بره بیرون شوهرم گف بیخیال اختیار تام میدم بهش میدونم از پس خودش برمیاد اما اون اوایل ک تنها میرفتم بیرون انقد حس عجیب و نا امنی داشتم حس میکردم هر لحظه قراره بهم تجاوز شه یا بدزدنم خیلی بد بود اون زمونام

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

منم خانوادم همینقدر نابود بودن درکت میکنم چقدر سخته.راه خلاصیت مستقل شدنه.اگه ازطریق درس میشه همونو سفت و سخت بخون هدفت همین باشه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

عزیزم این دنیا خطرناک شده 

مادرت حق داره نگران تو باشه 

نگران اسیبی که ممکنه تو اجتماع ببینی

نگران حرفایی که قراره همون اشناهای نزدیک پشتت بگن 

من نمیگم محدود کردن خوبه نه 

من خودم شرایطم مثل توعه 

ولی بهتره مادرتو درک کنی

میشه یه صلوات مهمونم کنید به عشقم برسم  
دیروز دوستم میگفت مگه قبلا کاری کردی که هر جا میری مامانت هست یعنی اون لحظه داشتم میمردم که بقیه چی ...

اول عزیزم حرف مردم برات مهم نباشه همین ادم اگه یکم ازش ازاد تر بودی برچسب کارا وشخصیت دیگ ای میزد بهت

و اینک کلا دخترای فامیلتون مثل توان؟تاحالا بامامان بابات حرف زدی؟یاخواهرت ک ازدواج کرده گفتی حرف بزنه باهاشون؟

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
تک فرزندی؟ اگه نه با خاهر یا برادرت برو.

نه دو تا داداش بزرگ دارم که اونا هم دیونم کردن یکش گوشیمو چک میکنه یکیش به کفشم که رنگش باید مشکی باشه و ..

خواهرمم شوهر دادن به یه معتاد سیاه بخت شد ازدواجش اجباری بود 

هیچی : )          

بخاطر شرایطت زود ازدواج نکنی که از چاله میوفتی تو چاه 

درس بخون و شاغل شو بعد ازدواج کن با این شرایط شوهرتم یکی مثل خانوادت میشه 

دانشگاه بری دیگه نمیتونن انقدر محدودت کنن 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲

من درکت میکنم یه جاهایی شدید شبیه منی مثل بیرون رفتن لباس لوازم ارایشی دارم اما انقدر بد نگا کردنو استرس داشت برام  اینا حتی ی کرمم نمیزنم بهتر ک نداری فقط میتونم بگم نگران نباش تنها نیستی و سختیش اینه که باید خودتو جلو بقیه پشت ی نقاب ادم شادو راضیو خوشحال قایم کنی

بخند