2777
2789

خانم ها میشه خوب گوش کنین ب حرفام

ما یکساله باهمیم قصدمون ازدواجه خب ایشون اوایل مثلا تند تند برام گل و کادو میگرفت الان مثلا روز دختر گذشت روز پرستار گذشت روز پرستار که حتی تبریکم نگفت با اینکه رفتیم ی جشن!!میدونم میخواید بگید از پسر مردم انتظار نکن دقت کنید من خودم شاغلم لنگ پول اون نیستم تازه درامدشم مثل منه ولی پسرا چجوری روشون میشه خودشون ی سری حرفا رو بزنن پس ما چرا نباید انتظاراتمون رو بگیم؟ خودش همیشه میگه هر مشکلی هست بگو بهم حلش کنیم منم میخوام تو این زمینه انتقاد کنم چون خودش خیلی رک حرفاش رو میزنه و پررو هست منظورم اینه کم رو نیست اصلا ن ک بی ادب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سخت نیست

علاقش کم شده

ولی من با همسرم سر این صحبت کردم دیگه تو مراسما میگیره

بعدم میگه خریدم که یه وقت نگی نخریدی

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

اصلا سخت نیستعلاقش کم شدهولی من با همسرم سر این صحبت کردم دیگه تو مراسما میگیرهبعدم میگه خریدم که یه ...

خب منم نمیخوام تو رابطه ای بمونم ک ارزشم نمیدونه خودش تاحالا هر مشکلی رو مطرح کردم حل کرده بگم بهش؟ چون من مناسبتا برام مهمه و اینکه اهمیت نمیده رو نمیتونم تحمل کنم

خب منم نمیخوام تو رابطه ای بمونم ک ارزشم نمیدونه خودش تاحالا هر مشکلی رو مطرح کردم حل کرده بگم بهش؟ ...

اره بگو..یه رابطه وقتی زندست که طرفین حرف دلشونو بزنن

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

خودم بعنوان ی دخترکاملا انتظار کادو و گل و سورپرایز دارم سیسی

اخه سیسی من ندار نیستم ک خودم شاغلم حتی درآمدم با اون اقا یکیه بعدم ما یکساله دوستیم از الان مناسبتا کاری نکنه که وای ب حال بعدا!! خودش میگه هر مشکلی هست بگو نذار بمونه حل کنیم الان جی بکم؟ چند روز پیش روز پرستار بود بیمارستان اونا جشن داشت منم ب عنوان همراه برد بهش کادو دادن ولی خودش حتی ب من تبریک نگفت؟ چجوری بهش بگم؟

اخه سیسی من ندار نیستم ک خودم شاغلم حتی درآمدم با اون اقا یکیه بعدم ما یکساله دوستیم از الان مناسبتا ...

خوب میدووونم

همین ک مناسبتا برات مهمه رو مستقیم بگو

هنوز اولشی اگ‌نتونی مستقیم بگی عادت میکنه

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

شما تتپیک قبلتو حل کردی باهاش رفتی سراغ این موضوع؟

قراره بگم پول ماشینو دادم ب پدرم تقصیر خودم شد خیلی همه چیو رو کردم براش ک همچین انتظاری کرد وگرنه اینجوری نبود بخواد رو این چیزا حساب کنه

خوب میدووونمهمین ک مناسبتا برات مهمه رو مستقیم بگوهنوز اولشی اگ‌نتونی مستقیم بگی عادت میکنه

خب مثلا از همین روز پرستار شروع کنم؟ چی بگم؟ بگم رفتیم بیرون ولی حتی ی تبریکم نگفتی!