2777
2789
عنوان

پسری که مناسبت ها برات حرکتی نمیزنه و کادو نمیگیره‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 73 پست
شاید فک میکنه بدستت اورده خرش از پل گذشته ی همجین چیزینمد دقیقا عشقم

اره دیگه میم انقد ندار شده با من ک روز پرستار باهم حتی بیرونم رفتیم ولی تبریک نگفت روز دختر هم فقط تبریک همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من روز ماما نبود داخل استانولی حالتو میفهممما

هعی😢تازه کادو هم بهش دادن پررو خان نکرد حتی تعارف کنه ب من بخدا من اصلا تعارفم میکرد قبول نمیکردم ولی این درسته بنظرت؟

والا کا‌دو صد درصد نشونه علاقس مگراینکه طرف کلا اهل اینکار نباشه.من شوهر سابقم اوایل طلا و دسته گل میخرید بعد شد مناسبتا یه شاخه گل بعدم دیگه مناسبتارو حتی تبریکم نمیگفت گله هم میکردم طلبکار میشد

خب چجوری مطرح کنم

وقتی تنهایید بگو من خیلی ناراحت شدم روز فلان برام فلان چیزو نخریدی..گفتم شاید ارزشی ندارم برات قشنگ تمام احساساتتو بگو

حتی بگو فلانی به فلانی گل داد من انقدر حسادت کردم

اونم ادمه دیگه میفهمه کارش اشتباهه و شرمنده میشه و دفه بعد برات کاری میکنه

خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی

والا کا‌دو صد درصد نشونه علاقس مگراینکه طرف کلا اهل اینکار نباشه.من شوهر سابقم اوایل طلا و دسته گل م ...

چقد این مردا موجودات مزخرفین مال شما باز شوهرته ما ک هنوز ازدواج نکردیم وضعیت اینه بعدش چی میخواد بشه؟؟ چجوری مطرح کنم باهاش

وقتی تنهایید بگو من خیلی ناراحت شدم روز فلان برام فلان چیزو نخریدی..گفتم شاید ارزشی ندارم برات قشنگ ...

مثلا همین روز پرستار رو بگم؟ باهم رفتیم جشن از طرف بیمارستان اونا بود ب اون کادو دادن ولی خودش ب من ن تبریک گفت ن چیزی! بخدا ب کادوی اونم چشم نداشتم اگرم میداد قبول نمیکردم ولی حس بی ارزشی گرفتم! این قضیه رو میخوام بگم میشه بگی چجوری بگم

قراره بگم پول ماشینو دادم ب پدرم تقصیر خودم شد خیلی همه چیو رو کردم براش ک همچین انتظاری کرد وگرنه ا ...

اتفاقا همینجوری هست اب نبوده وگرنه شناگر ماهریه حالا اب و رو کردی خودشو نشون داده کسی که زمینه نداشته باشه تو فکرشم نمیاد 

قبل جدی شدن ی مشاوره برید با تاپیک زدن تنها به نتیجه نمیرسید