2777
2789
عنوان

دبیرستانیم ولی مامانم منو میبره مدرسه و میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 56 پست

منم مامانم میبرد میاورد ۱۳سال پیش

ولی من دوست داشتم تنهایی نمیتونستم برم خجالتی بودم

حالا الان یه زن کاملا مستقل شدم از اون دختر خجالتی یه همچین زنی دراومده

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خانواده من تو دبیرستان دوستامو انتخاب میکردن یه آبرو ریزی میکردن تموم اعتماد به نفسمو از بین میبردن 

یادم نمیره ما یه همسایه داشتیم میگفتن نباید با اون بشینی سر کلاس اون بی بند و باره حتی زنگ میزدن به دفتر مدرسه به ناظم میگفتن اگه با اون دختره گشت به ما خبر بده میومد سر کلاس جامو عوض میکرد

اعتراض میکردم کتابامو قایم میکرد نرم مدرسه دیگه یا جوری کتکم نیزد صورتم کبود میشد روم نمیشد برم مدرسه اصلا...

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

بگردم برات نمیفهمم میشه کسی ، کسی رو دوست داشته باشه اینجوری زندگی رو براش سیاه کنه این روزا برنمیگرده ، تا حالا اعتراض کردی جلوشون وایستادی مجبوری مبارزه کنی یا انقدر خوب درس بخونی تا بتونی مستقل بشی تا کی بخوان محدودت کنن ؟ اگه حق و حقوق خودتو بشناسی هیچکی نمیتونه زورت کنه نه خانواده ، نه شوهر ... فعلا فقط درس بخون ، مبارزه کن ، تو خلوتم کارایی که نمیذارنو بکن والا فقط مراقب باش لطمه ای به خودت و روحیه ات نزنی

دست در دست هم دریا می‌شویم ، طوفان می‌شویم ، می‌خروشیم ، دست در دست هم ، مشت‌های محکمیم فریاد میزنیم آزادی 🕊✌ #ایرانم💔
میشه بدونم چند سالتونه و چند سالگی مستقل شدین

الان ۳۲سالمه

ببین دوران کودکی نوجوانی خیلی خجالتی بودم حتی بلد نبودم چطور با مهمون صحبت کنم خجالت میکشیدم به زور از اتاق میومدم بیرون.مدرسه هم یا مامانم میبرد یا راننده داشتم

تقریبا مدرسه تموم شد کنکور میخوندم کلاسای خصوصی میرفتم باشگاه میرفتم یکم بهتر شدم بعد دانشگاه رفتم باز بهتر

۲۲سالگی هم ازدواج‌کردم اون‌موقع هم نمیتونستم خوب ارتباط برقرار کنم تو‌جمع‌نمیدونستم چطوری سر صحبت باز کنم شوهرم میگفت حرف بزن بخند یه واکنشی نشون بده دیگه از اون‌موقع تصمیم گرفتم معاشرتی باشم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم دو سال دیگه داری درستو بخون سریع برو دانشگاه بعدش کم کم میتونی مستقل بشه و دیگه نمیتونن زیاد ب ...

هه مستقل کجا بو  میگن یا نمیری دانشگاه یا اگه بخوای بری هر جا افتادی خونه رو میدیم رهن میایم همونجا یه خونه میگیریم باباتم تا اون موقع بازنشست شده میاد دنبالت 

هیچی : )          
الان ۳۲سالمه ببین دوران کودکی نوجوانی خیلی خجالتی بودم حتی بلد نبودم چطور با مهمون صحبت کنم خجالت م ...

چه جالب منم خصوصیات شما رو دارم خب بعدش چجوری تونستید مستقل بشین

مادرم که فوت کرد  اون کوچه های مدرسه رو تنها رفتم یکبار دیگه تنهای تنهای بیاد همون روزا که منو ...

وا چه ربطی داره خدا رحمت کنه مادر عزیزتونو 

مادرت شما رو محدود میکرد ؟ ذوق و نوجوونیتو ازتون گرفت ؟ دختره طفلی میگه ارزو پوشیدن یه لباس به سلیقه ی خودش مونده رو دلش چرا هر چی رو به هر چی ربط میدین ادم قدر زندانبانشو بدونه ؟

دست در دست هم دریا می‌شویم ، طوفان می‌شویم ، می‌خروشیم ، دست در دست هم ، مشت‌های محکمیم فریاد میزنیم آزادی 🕊✌ #ایرانم💔
هه مستقل کجا بو  میگن یا نمیری دانشگاه یا اگه بخوای بری هر جا افتادی خونه رو میدیم رهن میایم هم ...

خب عزیزم خودتم یکم مبارزه کن اعتراض کن بگو من میرم خوابگاه من دیگه بزرگ شدم بچه نیستم میخوام واسه خودم زندگی کنم تسلیم نباش و بجنگ