2777
2789
عنوان

آیا من بخاطر بارداری حساس شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 63 پست
منم مادرم فوت شده عزیزم.ولی روح مادرم همیشه هوامو داره.مطمئن باش مادرت همیشه مواظبته و روحش شاد

ببین اونایی که از پیش مارفتن لحظه لحظه ماهارو‌میبینن .من یه مدت خیلی افسرده وعصبب بودم بایام شب به خوابم اومد ازم خواست اینجوری خودمو ناراحت نکنم .بهم تو‌خواب گفت شوهرت تقصیری ندارعدمجبوره همش سرکار باشه .بهم حتی گفت نذارید دعواتون همسایه وهمکار بشنوه 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اونایی که از پیش مارفتن لحظه لحظه ماهارو‌میبینن .من یه مدت خیلی افسرده وعصبب بودم بایام شب به خ ...

اره میفهمم چی‌میگی.من هرشب مادرمو‌خواب میبینم..یعنی واقعا توی‌خواب باهاش زندگی میکنم..هر روزی که حالم خرابه و دلتنگم شیش حتما مامان میاد توی‌خوابم..چند وقت پیش توی‌خواب لباسشو بغل کرده بودم و گریه میکردم اومد دستمو گرفت گفت گریه نکن من پیشت هستم دخترم..بیا با هم بریم سرخاگم گریه نکن ..منو برد سرخاکش و کلی باهام اونجا حرف زد

همون موقع که منتظر بودی سفره پهن کنن همون موقع باید واسه چن روزتو جدا میکردی میگفتی امروز حالم خوبه ...

ای خواهر به سفره نرسید ..قبلش همه رو جدا کرد داد بردن..سر سفره نه قابلمه یکمی مونده بود آورد..اونم خودشون عین اژدها خوردن..من در حد چندتا قاشق خوردم.

حق داشتی عزیزم 

الهی که روح مادرتون شاد باشه و نی نی همیشه سلامت 

ببخشید میتونم بدونم چند وقت بعد باردار شدی ؟ 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
ای خواهر به سفره نرسید ..قبلش همه رو جدا کرد داد بردن..سر سفره نه قابلمه یکمی مونده بود آورد..اونم خ ...

کاش گله میکردی 

میگفتی مامان یکم بده ببره من میخام ببرم خونمون خاستهاتو رک بگو انتظار نداشته باش ک اونا درک کنن  خودتم میگی دیگه مادر شوهر عمرا دلسوز بشه عزیزم 

منم به شدت حساس شدم یعنی یکی بگه بالا چشمت ابرویه زود گریم میگیره و اصلا گریم بند هم نمیاد! هر چی نفس عمیق میکشم هی سعی میکنم از ذهنم موضوع رو خارج کنم باز همین جور اشکام میریزه، البته که شما واقعا حق داشتی ناراحت شی عزیزم، انشالله که به سلامتی این دوران بگذره

ماهی خانوممم  
اره میفهمم چی میگی..چه انتظاری میشه ازشون داشت.گاهی خیلی دلم میگیره مادرم ۶ ماهه فوت شده هروقت من او ...

ببین مادرشوهرت یه آدم کاملا بی عقلیه وگرنه باید درک اینو داشت که هواتو داشته باشه اصلا واست مهم نباشه باور کن من اینقدر ازشون بدی دیدم اینقدر ناراحت میشدم ولی وقتی بچم بدنیا اومد

هیچکدومشون نیومدن حتی زنگ هم نزدن ازون موقع دیگه حتی واسم پشیزی ارزش ندارن 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
ببین مادرشوهرت یه آدم کاملا بی عقلیه وگرنه باید درک اینو داشت که هواتو داشته باشه اصلا واست مهم نباش ...

فدای سرت که نیومدن..مهم اینه که نی‌نی خوشگل داری و با اون عشق میکنی.دییگه شانس ماست گلم ..اینم از مادرشوهر ما

حق داشتی عزیزم  الهی که روح مادرتون شاد باشه و نی نی همیشه سلامت  ببخشید میتونم بدونم چن ...

من حدودا یکسال بعد دوباره باردار شدم..الآنم دوباره باید برم آمنیوسنتز برای سلامت جنین چون قبلی مشکل داشت

فدای سرت که نیومدن..مهم اینه که نی‌نی خوشگل داری و با اون عشق میکنی.دییگه شانس ماست گلم ..اینم از ما ...

آره دیگه وقتی این حرکتشونو دیدم گفتم بابا جهنم که نیومدین واسم اصلا مهم نیست اینو گفتم که بدونی آدما چقدر میتونن بدجنس باشن این ماییم که باید بیخیالشون باشیم تا آرامش داشته باشیم.. تازه قبل اینکه باردار شم یه بار پشت تلفن با شوهرم دعواش شده بود به من فحش پدر داد من پدرم فوت کرده ازون به بعد گفتم به پامم بیوفته نمیبخشم این آدمو ، بعدم فهمیدم تا شوهرمو طلسم کردن بچه دار میشدیم سقط میشد اوووووو اینقدر منو عذاب دادن 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آره دیگه وقتی این حرکتشونو دیدم گفتم بابا جهنم که نیومدین واسم اصلا مهم نیست اینو گفتم که بدونی آدما ...

یا خدا...چقدر بدذات..پدر خدابیامرزت چرا آخه..واقعا بهترین حرکت براشون بی محلی هستش..آرامش زندگی به همین کم‌کردن ارتباط با این ادمهاست