2777
2789

میخوام کارت سفارش بدم خونمون کد پستی نداره تاحالا چندین بار درخواست دادم ولی نیومدن برای کد پستی  . توی گوگل مپ هم اصلا کوچمون نیس چون عکسبرداری های هوایی برای چندین سال پیشه و بروزش نکردن .

منم همه بسته هامو آدرس مغازه شوهرم و کدپستی خونه پدرشوهرم که دقیقا بغلش هست میدم . حالا برای تحویل کارت شخصا باید خودم باشم؟؟ اگه شناسناممو بدم به همسرم بهش تحویل میدن؟

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرزادم کدپستیشو نمیدونه،همیشه وقتی میخواد چیزی سفارش بده،کدپستی من،یا شوهرمو مینویسه، 

بسته هاشم میان دفتر پیشخوان یا اداره پست،خودش میره تحویل میگیره، یا کسیو با کارت ملیش میفرسته احویل میدن بهش

خونه هامون یه کوچه از هم فاصله داره

بــــہ امیــد روزای بهتــــر  ♡♡♡
کدپستی رو از سایت پست بگیر براخودت ۸۰تمن

بله ولی وقتی تو سایت پست بری  باید آدرس خونه رو تو همون نقشه ای که داره مشخص کنی  بعد بهت کد پستی بدن . 

ولی توی  نقشه اصلا کوچه ی  ما نیست . که من حالا بخوام بزنم روش  و کدپستیمون بیااد . 

یا اینکه باید کدی که روی قبض آب  و برق اومده رو بزنی . که ما تا الان فقط قبض آب برامون اومده که اونم چون آپارتمانیم مشترک هست برای شخص شوهرم نیومده که کد پستی داشته باشه یا بتونم از  طریقش کد پستیمونو پیدا کنم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

ساکن روستایین؟

اگه هستین پستچی میاره برای پست بانکتون باید برین اونجا تحویل بگیرین

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

دلیل اینکه ملت میرن زن میگیرن رو گفتی ولی دلیل اینکه شوهر میگیرن رو نگفتی ها اینجام تبعیض گذاشتی😒😂

اونو باید ی دختر تجربه کنه 😅

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....