2777
2789
عنوان

دختر خواهرم سیگار کشیدن نشون دخترم داده بذارم بره پیشش یا مهم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست

باید بازی بازی بهش توضیح بدی ک کار بدیه دخترای منم کوچیک بودن بابابزرگشون دیده بودن ک سبگار میکش یادگرفته بودن ولی همونجور ک داشتن ادا در میوردن گفتم وایییی چ کار بدی ب آدمای ک سیگار میکشن میگن معتاد و کسی دوسشون ندارع از بس بوی بد میدن بعدم تازه پیر بشن مریض میشن و زود میمیرن تو ک دوس نداری معتاد بشی الان دخترام بزرگن دیگع ولی هنوز یکی سیگار میکشه میگن طرف معتاده

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
یبارم دیگه تو خیابون بهش یاد داد تخمه برداره و کسی نبینه منم ازش گرفتم گفتم دول بدیم بعد که پرتش داد ...

چه بد رفتاره 

امکان دروغ گفتن بچه ها هم هستش ولی حقیقتا من باشم صلاح نمیبینم دیگه بچم با اینجور بچه ها بگرده کنترل و تربیت کردنش برای تو هم بعد ها سخت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی میرم دنبالش همش مسخرم میکنن حساسی و الی بلی و از اتاق پرتم میکنن بیرون اتفاقا من خیلی حساسم ...

رک و قاطع بگو بچه هستند نباید بیخیال بشیم میخوان بازی کنند همین‌جا پیش خودمون بازی کنند اونا ساده میگیرن شما روشنشون کن همین جدی نگرفتن ها باعث هزار تعرض و تجاوز کار اشتباه شده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نه خیلی میرم دنبالش همش مسخرم میکنن حساسی و الی بلی و از اتاق پرتم میکنن بیرون اتفاقا من خیلی حساسم ...

والا این دور و زمونه حساس نباشی 

بچت از دستت می‌ره 

باید تا خوب بالغ شده مراقبش که باشی هیچ بالغ هم شد دورادور هواش رو داشته باشی

باید بازی بازی بهش توضیح بدی ک کار بدیه دخترای منم کوچیک بودن بابابزرگشون دیده بودن ک سبگار میکش یاد ...

بله 

ولی وقتی با لذت بازیش کنن تو ذهنشون‌چیز جذابی میشه 

برا همین نگران شدم

بابا بچه هم خیلی کم شده اللن تو کل همسایه های ما همسن این نیست تو کل کوچمون یکی هست دورتره بقیه کلاس ...

ببر مهد کودک . پارک 

پارک مخصوص بچه ها .همسن ها میان

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
رک و قاطع بگو بچه هستند نباید بیخیال بشیم میخوان بازی کنند همین‌جا پیش خودمون بازی کنند اونا ساده می ...

دختره کلاس دومه قهر میکنه 

بچه ها دیگه هم تحریک‌میکنه با دختر من بازی نکنن چون من مزاحمشن میشم 

میگه خاله تو میای سخته و... 

وای خیلی بدم میاد ازش

بله ولی وقتی با لذت بازیش کنن تو ذهنشون‌چیز جذابی میشه برا همین نگران شدم

نه نمیشه خیالت راحت من الان دخترم کلاس هفتم دیگه هنوز ب سیگاریا میگه معتاد باباش ی بار سیگار کشیده بود از بوش فهمیده بود اومد گفت فک کنم معتاد شده گفتم از کجا فهمیدی میگفت بو سیگار میده انقد ناراحت بود ک دیگه سیگار نکشید 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
دختره کلاس دومه قهر میکنه بچه ها دیگه هم تحریک‌میکنه با دختر من بازی نکنن چون من مزاحمشن میشم میگه خ ...

اه حق داری چه لوسه‌ 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اه حق داری چه لوسه‌

راحت اسم ناموس میاره خواهرمم 

کلا تربیتش یا من فرق داره 

میگم پیش بچه ها نگو 

مثلا میخوند دس دس دس .... خاله عقدس دختراشم دست میزدن 

درصورتی که من اصلاااا نمیکم

راحت اسم ناموس میاره خواهرمم کلا تربیتش یا من فرق داره میگم پیش بچه ها نگو مثلا میخوند دس دس دس .... ...

همین ارتباط کم کنی اعصابت هم راحت تر هست