2777
2789
عنوان

آیا من بخاطر بارداری حساس شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 63 پست
هیچ کسی نمیاد بگه حالت چطوره..مادرشوهر من فقط بلده هوچی‌گری کنه..ولی مادرم خیلی غممو میخورد ..منم خی ...

ممنون خدا رحمت کنه مادرتونو.منم هر روز کارم گریست همش میگم چرا من کسیو ندارم.فقط خواهر شوهرم دوسه باری اومد بهم سر زد .داداشم همینطور .از تنهایی خودم خیلی دلم میگیره

اسی تاپیکت رو دیدم فکر کردم خواهرمی.منم مادرم رفت ۱۵سال پیش.منم یه دردایی کشیدم بیا و ببین.البته من ...

ای خواهر..عشق و دوست داشتن کن و مادرم مثال زدنی بود..روزهای آخری که مادرم توی کما بود خودم نگهداریش میکردم و بهش گفتم نگران من نباش مادرم..برو عزیزم این دنیا برات در از زجره..

ولی خواهرشوهرم هروقت یادمه با مادرش دعوا میکرد و باهاش قهر بود ..من همیشه نصیحتش میکردم که با مامانت خوب‌باش مادرت همیشه نیستن.الان نمی‌دونم چرا از وقتی مادرم فوت شده براش عزیز شده همش پیش هم هی لاو میترکونن..چی‌بگم که دلم خونه...خبر سرم عید رفتم مسافرت با همسرم که از کمی از غم مادرم کم‌بشه..توی راه که بودیم و هنوز نرسیده بودیم یکی از فامیلامون فوت کرد مادرشوهرم‌ اول از همه به ما خبر داد که برگردیم..اینجور شخصیت دارن.نگفتن این دختر مادرش تازه رفته بذار یکم از غم بیاد بیرون.خودمم موندم از دستش..فقط ارتباطم خیلی کم کردم باهاشون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خدا رحمت کنه مادرتونو.منم هر روز کارم گریست همش میگم چرا من کسیو ندارم.فقط خواهر شوهرم دوسه با ...

ای جانم...عزیزم منم مثل تو هستم.همش غم دارم ..گریه نکن مادرت ناراحت میشه..ما باید سعی کنیم خودمونو قوی کنیم..خدا برای ما اینجوری خواسته گلکم.

آره طبیعیه و حقداشتی ناراحت بشی  من حتی گاهی چیزی دلم میخواست مثلا سیب میگفتم شوهرم بیاره باید ...

ادم وقتی باردار میشه خیلی دل نازک میشه..نمی‌دونم چرا ...ولی واقعا کارش خیلی برام عجیب بود..آدم گاهی فکر‌میکنه بعضی آدمها کارهاشون عمدی هستش.

عزیزم بارداری ادم‌بشدت حساس میشه .البته کار ایشونم اشتباع بوده ولی بارداری من یکی از سخت ترین بارداری ها بود فکرشو کن شهر غریب تنهایی مینشستم وسایل غذااماده میکردم .درد کمر دل درد ماجراها داشتم ولی همش ب امید خدا میگذره مال شما هم میگذرع

حق داشتی ناراحت بشی،بنظرم باید میگفتی ک فقط اش میتونی بخوری و میگفتی اجازه بده ما بخوریم من دلم اش م ...

از قیافم فهمید من ناراحتم..بعدش گفت چرا قیافت یه جوریه..من خودم متوجه شدم عمدا اینکارو کرده...از اون موقع خیلی دیدم نسبت بهش عوض شده..قبلاً خیلی بی ریا باهاشون رفتار میکردم ولی الان دیگه سعی میکنم دور باشم ازشون.

ادم وقتی باردار میشه خیلی دل نازک میشه..نمی‌دونم چرا ...ولی واقعا کارش خیلی برام عجیب بود..آدم گاهی ...

کاملا بهت حق میدم باید درک می‌کرد میگی همش چند قاشق خوردی حداقل باید یه کاسه درست حسابی برای تو کنار میزاشت عیب نداره عزیزم غمت نباشه  به خودت فشار نیار و یه قابلمه درست کن بخور منم کشیدم این چیزا تازه من مادرمم فوت شدن وقتی این چیزا میدیم از مادر شوهرم بیشتر دلم میشکست 

عزیزم بارداری ادم‌بشدت حساس میشه .البته کار ایشونم اشتباع بوده ولی بارداری من یکی از سخت ترین باردار ...

اره واقعا سیستم بدنی و روحی آدم خیلی عوض میشه.ایشالا که خدا بهمون کمک کنه.ممنوم از شما

کاملا بهت حق میدم باید درک می‌کرد میگی همش چند قاشق خوردی حداقل باید یه کاسه درست حسابی برای تو کنار ...

منم مادرم فوت شده عزیزم.ولی روح مادرم همیشه هوامو داره.مطمئن باش مادرت همیشه مواظبته و روحش شاد