2777
2789
عنوان

آیا من بخاطر بارداری حساس شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 63 پست
خونه خودتون چرا درست نکردی عزیزم به خودت ناراحتی نده واسه نی نی بده، ایشالا میاد و همه دلتنگی ها ...

فدات بشم.نمیدونم چرا اون روز رفتم اونجا یهو هوس کردم و حالمم یکم بهتر بود عین خرا همونجا درست کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش همون موقع به مادرشوهرت میگفتی یا به همسرت اشاره میکردی اون بگه که آشو برا خودت پخته بودی 

تو‌فکر‌کن همسر بره به مامانش اینو بگه..الان مردا مامانشون از همه براشون عزیزتره

فدات بشم.نمیدونم چرا اون روز رفتم اونجا یهو هوس کردم و حالمم یکم بهتر بود عین خرا همونجا درست کردم

دور از جونت عزیزم

دیگه بهش فکر نکن بیشتر اذیت میشی

کمتر کسی پیش میاد پیش مادر شوهر حالش خوب باشه،

دور از جونت عزیزم دیگه بهش فکر نکن بیشتر اذیت میشی کمتر کسی پیش میاد پیش مادر شوهر حالش خوب باشه،

اره میفهمم چی میگی..چه انتظاری میشه ازشون داشت.گاهی خیلی دلم میگیره مادرم ۶ ماهه فوت شده هروقت من اونجا هستم با دخترش هی خنده شوخی میکنن..هی میگن به هم ایشالا همیشه بمونی...دلم میگیره از نبود مادرم.

از بخت بدم اون روز حالم یکم بهتر بود و اشتباه کردم همونجا درست کردم.فرداش خاله ام اومد دید حالم افتض ...

تو حداقل خاله ات اومده برات اش درست کرده، خاله ها من فقط زنگ میزنن جیزی هوس کردی بگو هاااا... 

الان ماه نهم بارداریم یه بار، فقط تو عید اومدن خونمون، مث مهمون خوردن و رفتن... 

انقد دلم ازشون گرفته، یه شب مامانم رفته بود به خوابشون نامردا چرا هوای بچه ها منو ندارید، من سپرده بودمشون دست شما..... 

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
تو حداقل خاله ات اومده برات اش درست کرده، خاله ها من فقط زنگ میزنن جیزی هوس کردی بگو هاااا...  ...

آخی الهی...خدا مامانتو بیامرزه..روحت شاد..درکت میکنم چی‌میگی..من ۵ تا خاله دارم ..۴ تاش بیخودترین آدمهای روی زمینن.خاله آخریم شبیه مادرمه..خیلی خوبه..ایشالا زایمان می‌کنی و با نی نی آت به شادی زندگی می‌کنی.مپاظب خودت باش

اره میفهمم چی میگی..چه انتظاری میشه ازشون داشت.گاهی خیلی دلم میگیره مادرم ۶ ماهه فوت شده هروقت من او ...

ای جانم

خدا بهت آرامش بده

چقدر سخته واقعا و چقدر بی درکن اونا

بابای زن داداشم، دوست پدرم بود فوت کرد

بابام به ما دختراش گغت وقتی فلانی میاد تو جمع تون تا می تونید به من نگید بابا دلش نشکنه

هر آدمی یه جوره

ای خواهر ...واقعا هیچ کسی مادر نمیشه

خدا خیر به خاله ات بده، خاله هم مثل مادره. اصلا به کارای مادرشوهرت اهمیت نده که حرص بخوری. مهم اینه که فامیل خودت دوستت دارن. شمام بیشتر بهشون محبت کن 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
روم‌نشد بگم..خیلی غصه ام گرفت..همونجا فهمیدم مادر وقتی بره آدم خیلی تنها میشه

دقیقا همینطوره منم باردارم مادرم فوت شده.روم نمیشه ب مادرشوهرش چیزی بگم یا ازش چیزی بختم.یکماه تو خونه استراحت مطلق بودم اما هیچکس ب جز خودم ب دادم نرسید.اگر مادر داشتم نیومد و مواظبم بود

دقیقا همینطوره منم باردارم مادرم فوت شده.روم نمیشه ب مادرشوهرش چیزی بگم یا ازش چیزی بختم.یکماه تو خو ...

هیچ کسی نمیاد بگه حالت چطوره..مادرشوهر من فقط بلده هوچی‌گری کنه..ولی مادرم خیلی غممو میخورد ..منم خیلی کارها براش میکردم.خدا مامانتو بیامرزه.خودتم همیشه سلامت باشی

آخی الهی...خدا مامانتو بیامرزه..روحت شاد..درکت میکنم چی‌میگی..من ۵ تا خاله دارم ..۴ تاش بیخودترین آد ...

ممنون عزیزم، همچنین، خدا رحمت کنه مادرت رو...   

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
آخی الهی...خدا مامانتو بیامرزه..روحت شاد..درکت میکنم چی‌میگی..من ۵ تا خاله دارم ..۴ تاش بیخودترین آد ...

اسی تاپیکت رو دیدم فکر کردم خواهرمی.منم مادرم رفت ۱۵سال پیش.منم یه دردایی کشیدم بیا و ببین.البته من مادرشوهرم فرشته بود و توی بارداری خیلی زیاد هوامو داشت تاجاییکه می دیدم صدای برادرشوهرمم درومده.من تازه دوماه بود مادرم رفته بود زن عموم جلو روم دخترشو بغل میکرد و بوس میکرد و قربون صدقه اش می رفت من خیلی دلم می گرفت آخه مامان من خیلی خیلی مهربون بود و یه حورایی قربون صدقه مون میرفت و نازمون میکرد که همه دخترعموهام خودشون مینداختن بغل مامانم که ماهم میخوایم.به بار که زن عموم داشت این کارا رو میکرد عمه ام کلی دعواش کرد گفت دخترت الان۱۸ سالشه تابحال یه بوسش نکردی فقط زدی سرش و حمالی کشیدی ازش الان عشق مادرانه ات جلوی این طفل معصوم گل کرده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست