2777
2789
عنوان

اهالی سیستان

3909 بازدید | 22 پست

شنیدم شما مایه کاچی های شما خیلی مقوی و گرم هست میشه بگین چه چیزایی توش میریزید؟

لطفاً کامل بگین میخوام برای خودم تهیه کنم

میدونم هلیله سیاه و رازیانه داره اما میگن موادش زیاده لطفاً کامل بگین اگر هم نمی‌دونید از مادربزرگاتون بپرسید لطفاً

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرما دیتی بخور عالیه  

کاچی شون عطر و بوی خاصی داره ... برای دوره پری فوق‌العاده ست

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
من زابلیم ولی نمدونم مامانمم خوابه

هر وقت فرصت شد از مادرتون بپرسید گلم.من منتظرم

سیستانی نیستم ولی ترکیبات ادویه کاچیشون مشابه اینه زیره سیاه، هل، دارچین، زیره سبز، فلفل سیاه، زنجب ...

ممنونم   ،اگر ترکیبات کاملترشو پیدا کردین ، بهم خبر بدین

من زابلیم ولی نمدونم مامانمم خوابه

گلم از مادرتون پرسیدی؟من منتظرم

کاچی چیه

کاچی الان نوعی دسر هم محسوب میشه...

اما اصلش برای خانومهایی که زایمان داشتن یا دوره ماهانشون هست میگن درست کنن بخورن تا گرمی بدنشونو برگرده و بدنشونو سرد وضعیف نشه

اول یه مقدار آرد رو تفت میدن بعد مقداری روغن خوب یا کره بهش اضافه می کنم حالا اگر مایه کاچی داشته باشیم  که اینجا گفتم سرشار از مواد گرم هست رو بهش اضافه می کنند و بعدش نبات و آب جوش میریزن ....

کاش یکی این مواد  مایه کاچی اهالی سیستان رو برام بفرسته برام درست کردن خوردم فوق العاده گرم و خوشمزه بود....

کاچی الان نوعی دسر هم محسوب میشه... اما اصلش برای خانومهایی که زایمان داشتن یا دوره ماهانشون هست می ...

من سیستانیم خب ولی تاحالا نشنیدم 

ولی مامان بزرگم میدونه شما بگو اسمش چیه من بهش بگم 

من سیستانیم خب ولی تاحالا نشنیدم  ولی مامان بزرگم میدونه شما بگو اسمش چیه من بهش بگم

چه خوب .....

ازشون بپرسید مواد کاچی چی هست ؟ که باهم قاطی میکنن

هلیله سیاه و سفید، رازیانه زیره بقیشو نمیدونم میگن زیاده

چه خوب ..... ازشون بپرسید مواد کاچی چی هست ؟ که باهم قاطی میکنن هلیله سیاه و سفید، رازیانه زیره بق ...

ابجی من ب مامانم گفتم هرچی گفتم مواد کاچی نمیفهمید اخر طرز تهیه موادی ک نوشتیو خوندم واسش  میگ اینک تاسُوِی 😂😂

و طرز تهیشو یافتم ... 😁

و این دارو مامانم واسه دوران قاعدگی واسم درست میکنه 

میخای دستور تهیشو ؟

ابجی من ب مامانم گفتم هرچی گفتم مواد کاچی نمیفهمید اخر طرز تهیه موادی ک نوشتیو خوندم واسش  میگ ...

چه جالب ....

خب حالا مواد و دستورشو میفرستی برام عزیزم، خیلی وقته دنبالشم

ممنون میشم برام بفرستین