2777
2789
عنوان

برادرشوهر خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 66 پست
پیام‌های مارو نشون بده البته شاید واسه پولشه چون بیمه آزاد خیلی گرونه

نه مطمئنم برای پولش نیست چون خودم میتونم هرماه برای حق بیمه پس انداز کنم،شوهرم یه موجود نفهم ناشناختس

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
مهم نیست بنظرت؟با این وضعیت اقتصادی که هرسال داره بدتر میشه برای آیندت یه حقوق دست و پا کنی خوب نیست ...

نمیدونم راهی که پیش گرفتی واسه بیمه شدن درسته یا نه 

اما اصرار به بیمه شدنت کار درستیه

بیمه واقعا مهمه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینو میگم میگم اگه خوب نیست خودش چطور بیمه داره فقط بدای ما خوب نیست متاسفانه شوهرم تا راجع ب ...

تو بیخیال نشو دست پیش میگیره پس نیفته بگو به من بگو دقیقا وقتی پیرو از کار افتاده شده از کجا میخوای مخارجو تامین کنی اونم تو این مملکت

دیدی نمیشه خودت برو بیمه بازنشستی زنان خانه دار کاچی به از هیچیه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
آره ولی شوهرم یا نمیفهمه یا خودش رو زده به نفهمی

مجبورش کن ازاد پرداخت کنه چندباری ک پرداخت کرد جِر خورد خودش میره پی داداشش

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

وای مث برادر شوهر من و پدرشوهرم همین کارو با شوهرم کردن متاسفانه ۶ ساله هرچی میگم گوش نمیده دیگ خسته شدم وقتی خودش نگران ایندش نیس من باشم بدرک

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
بگو بیمه رو بریز به داداشت نگو که یه وقت نخوردت داداشت😒 داداش ذلیل ندیده بودیم دیدیم

داداشش کاری کرده که ما نمیتونیم هیچگونه بیمه ایی بگیریم خیر ندیده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
وای مث برادر شوهر من و پدرشوهرم همین کارو با شوهرم کردن متاسفانه ۶ ساله هرچی میگم گوش نمیده دیگ خسته ...

اونام کاری کردن که شوهرت نشه بیمه کنه یا نذاشتن بیمه بریزین؟

زن خانه دار میتونه بیمه بریزه؟؟؟سابقه بشه و بازنشستگی داشته باشع؟

میتونه ولی شرایطش جالب نبود من رفتم برای خودم بیمه کنم خوب نبود

تو بیخیال نشو دست پیش میگیره پس نیفته بگو به من بگو دقیقا وقتی پیرو از کار افتاده شده از کجا میخوای ...

اینارو میگم‌میگه تا پیری من هم خونه میخرم هم مغازه نیازی به بیمه ندارم در حالی که مطمئنم روی ابرا خیال بافی میکنه چون تا به اینجا نه خونه داریم و نه مغازه فقط یه سرمایه اندک و یه ماشین داریم و یه مسکن مهر که چندسال پیش با فروختن طلاهام خریدم

اتفاقا کارت درسته ینفر پولدار بود یدفغه طی اتفاقی مالش تمام رفت الان اگه حقوق بازنشستگی بیمه اش نبود ...

همین فکر و خیال آینده منو از پا درآورده استرس انداخته به جونم

نمیدونم راهی که پیش گرفتی واسه بیمه شدن درسته یا نه  اما اصرار به بیمه شدنت کار درستیه بیمه و ...

تهدید به رفتن کردم مطمئنم برم یکروز دوام نمیاره خیلی به من و دخترم وابستس فقط نمیدونم کارم درسته یا نه؟موندم چکار کنم از یه ور آینده خودم و دخترم در بینه از یه طرف رابطه دوتا برادر 

اگر مسئله پولش نیست شما خودت بیمه خودتو رد کن  هرچقدر پول بیشتر بدی حقوق بیشتر میگیری بازنشستگی، با قهر ودعوا مشکل حل نمیشه باید باملامیت انقدر صحبت کنی تاکم کم قانع بشه بهش توضیح بده تو پیری گنج قارون هم باشه تموم میشه باید حقوق باشه بگو همیشه جوان نیستی توانا نیستی بهش بگو ی مبلغی و کنار بزاره خودش ازاد پرداخت کنه 

اگر مسئله پولش نیست شما خودت بیمه خودتو رد کن  هرچقدر پول بیشتر بدی حقوق بیشتر میگیری بازنشستگی ...

باور میکنی همه اینا رو بهش گفتم قانع نمیشه،خودم بیمه روستاییان ساکن شهر رو گرفتم برای خودم بعد از کلی پرس و جو به این بیمه رسیدم برای خودم ولی دوس دارم شوهرمم بیمش درست شه بریزه که مبلغ قابل قبولی باشه حقوق دریافتیمون