2777
2789
عنوان

برادرشوهر خونه خراب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 66 پست
خب بگو بدونیم جیکار کرده

نمیشه عزیزم فقط اینش مهمه که شوهرم دیگه نمیتونه بیمه بگیره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خودت به داداشش بگی

میشه ولی اصلا توجه نمیکنه که آینده ما در میونه فقط میگه بیمه به درد نمیخوره برای چتونه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یه بنده خدایی دور از جون شوهرش فوت کرد ولی ازونجایی که نه بیمه داشت تا زنش حقوق بگیر باشه و نه خونه ای زنش به فلاکت افتاد جوری که صاحبخونه بخاطر اجاره خونه بهش پیشنهاد صیغه داده بود اینو واسه شوهرت تعریف کن بلکه رگ غیرتش باد کنه

هستن کسایی که پیر شدنو توان کار کردن ندارن هیچ حقوقیم ندارنو صدقه بگیر درو همسایه شدن اما اگه یه پول بازنشستگی هرچند کم داشتن اینجوری نمیشد

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
یعنی چیکار کرده که نتونید بیمه بگیرید قشنگ و با سیاست با شوهرت حرف بزن بگو که چقدر خوبه واسه اینده خ ...

خودم رفتم بیمه پیگیری کنم گفتن که خود شوهرم باید بره

میشه ولی اصلا توجه نمیکنه که آینده ما در میونه فقط میگه بیمه به درد نمیخوره برای چتونه

بگو تو درستش کن حتما به یه دردی میخوره اصلا بگو هزینه دکتر گرونه میخام بچه بیارم با دفترچه بیمه رایگانه

بیمه خیلی مهمه برا پیری و کوری زن وشوهر  مرد که تااخر عمرش نمیتونه کار کنه یا دستش جلو بچه هاش ...

آره ولی شوهرم یا نمیفهمه یا خودش رو زده به نفهمی

آره ولی شوهرم یا نمیفهمه یا خودش رو زده به نفهمی

زمانی میفهمه که خیلی دیر شده و دودش تو چشم شما میره متاسفانه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
30سال باید پرداخت کنید. اگه هیچ سابقه بیمه ندارید 65سالگی میشه

میدونم عزیزم میخوام حق بیمه چندسال رو یکجا بدم

زمانی میفهمه که خیلی دیر شده و دودش تو چشم شما میره متاسفانه

دقیقا همینو میگم میگم اگه خوب نیست خودش چطور بیمه داره فقط بدای ما خوب نیست متاسفانه شوهرم تا راجع به این موضوع صحبت میکنیم فوری عصبی میشه و میگه تمومش کن بیمه نمیخوایم