2777
2789

روزی صدبار خداروشکر میکنم 

معجزه روی معجزه شد 

بچم بدنیا که اومد گفتن قلبش صدای درستی نمیده

بردیمش شیراز اکو ، گفتن قلبش سه تا سوراخ داره دوتاش با دارو بسته شد یکیش نه ، بچم تنگی دریچه هم داشت.

یک ماهش بود 

نحیف و مهربون 

طی یکسال و نیم اکو و کلی دکتر رفتن بهمون گفتن برید دکتر معروف شیراز تا خصوصی عملشو انجام بده اون زمان 9 سال قبل 100 میلیون زیاد بود و بیمارستان دولتی هم واسه ده سال بعدشم نوبت گیرمون نمیومد اما جورش کردیم ولی نوبت دادن واسه شیش ماه بعدش .چون سوراخ قلبش بزرگ بود و هر لحظه ممکن بود خونای آلوده وارد بدنش بشه خیلی نگران بودم کارم شده بود گریه و زاری فقط شب و روز دعا میکردم .

یهو یکی از اشناهامون که توی یه بیمارستان دولتی کار می کرد و کاره ای بود گفت من تونستم یه نوبت واسه پسرتون بگیرم این دکتری که اینجا هست شخصا سالی دونفر رو با هزینه خودش عمل می‌کنه و فقط هزینه بیمارستان رو باید پرداخت کنید شانس بهتون رو اورده که شما یکی از اون دونفر هستید . این یه معجزه که خدارو شاکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزه بعدی زمانی بود که نگران اون سوراخ بزرگه بودم بردیمش برای آخرین اکو دکترش گفت قلبش یه گوشت اضافه آورده که باید اونم برداشته شه همونموقه انگار از سرد ریختن روم با خودم گفتم وای خدا این دیگه چیه الان شد سه عمل توی یه عمل خدایا کمکم کن همینکه اینو توی دلم گفتم یهو دکتره گفت خوشبختانه اون یه تیکه گوشت اضافه دقیییقا روی اون سوراخ بزرگه قرار گرفته و نذاشته خونای آلوده وارد بدنش بشن واقعا معجزه بود .

باورم نمیشد عملی که 100 میلیون و برای شیش ماه بعد بود و دکتر بیمارستان دولتی به بهترین نحو و کمترین زمان و هزینه ی 600 هزار تومن (فقط هزینه کرایه های بیمارستان)

انجام دادن.

خداروشکرم الان پسرم ده سالشه و سالم و سر حال با هوش بالا و بیش فعال .

هیچوقت خدای بالاسرتون رو دست کم نگیرید 

من قلبمو بیمارستان رجایی تهران عمل کردم دستم خورد قبلی اومد فک کن شنبه رفتم بیمارستان 

یک شنبه عملم کردن همه تعجب کردن ما چند ساله وقت گرفتیم نمیشه شما چطور تو ی روز ...واقعا عجیب بود