2777
2789

ولی همچنان از اورتینک خابم نمیبره(:

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

خب نباید یهو با تغییرات زیاد شروع کنی. مغز مقاومت میکنه. مثلا شروع کن نیم ساعت هر شب زودتر بخواب. البته نظر منه.ممکنه اشتباه باشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شما مشکل هاتون اسم های خاص دارنمن میگم مامان خوابم نمیبره میگه هیچی نیست گج شدی

منظورت اینک میگم اورتینک؟ 

ینی بیش از حد فک کردن 

حالم ک بده شب اصن نمیتونم بخابم و در حالی ک از بی خابی دارم میمیرم 

خب نباید یهو با تغییرات زیاد شروع کنی. مغز مقاومت میکنه. مثلا شروع کن نیم ساعت هر شب زودتر بخواب. ال ...

اره درسته 

آخه برنامه مامان دوستمع ک درس بخونیم چون عقب افتاده درسامون 

واسه همون 

وقتی همچین موقعیت هایی برات پیش میاد، یا تمام تلاشت رو بکن که به هیچی فکر نکنی و استراحت کنی، یا اگه دیدی نمیشه بلند شو و شروع به خوندن کن. اینجوری حداقل از اون زمانی که بیدار بودی استفاده مفید کردی. الان ذهنت و جسمت خسته‌ست و صبح هم نمیتونی بخونی.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
وقتی همچین موقعیت هایی برات پیش میاد، یا تمام تلاشت رو بکن که به هیچی فکر نکنی و استراحت کنی، یا اگه ...

خب مشکل اینه اگ نخابم نمیتونم بخونم

بخونمم چیز زیادی نمیفهمم چون خیلی خستم 

خب مشکل اینه اگ نخابم نمیتونم بخونمبخونمم چیز زیادی نمیفهمم چون خیلی خستم

وقتی بلند میشی و شروع میکنی به خوندن، حتی اگه مطالعه‌ت خیلی مفید نباشه ۱. از فکر و خیال آزاد میشی ۲. خواب آلود میشی و میتونی بخوابی.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
وقتی بلند میشی و شروع میکنی به خوندن، حتی اگه مطالعه‌ت خیلی مفید نباشه ۱. از فکر و خیال آزاد میشی ۲. ...

وای اره🥲 شما چن سالته؟

کنکور دادی؟

وای اره🥲 شما چن سالته؟کنکور دادی؟

تجربه زیسته ست 😁🤌🏻

۲۰ دانشجوئم.

تجربه زیسته ست 😁🤌🏻۲۰ دانشجوئم.

خب چطوری درس میخوندی؟

مثلا من ⁵  تا درس متفاوت میخونم نهایت بشه 6 ساعت 

خیلی کمه خب 

خب چطوری درس میخوندی؟مثلا من ⁵ تا درس متفاوت میخونم نهایت بشه 6 ساعت خیلی کمه خب

اشکال نداره از کم شروع کنی.

اصلا به نظرم کسی که صفره و یهو با ۱۰ ۱۲ ساعت شروع میکنه کیفیت مطالعه ش خیلی پایین میاد.

کم کم زمان مطالعه رو بالا ببر. مثلا اگر هفته اول با ۶ ساعت شروع کردی، هفته دوم به ۷ ساعت برسونش. هفته سوم ۸ ساعت، و الی آخر. اگر جایی هم دیدی نگه داشتن زمان تعیین شده داره برات سخت میشه، یه مدت روش بمون تا عادت کنی.

چیزی که خیلی مهمه، استمراره! اینکه اگه زمان مطالعه ت رو از ۴ ساعت به ۵ ساعت میرسونی، نگهش داری. پسرفت نکنی. ول نکنی. اگرنه، یه روز ۳ ساعت خوندن و یه روز ۱۰ ساعت خوندن، واقعا در دراز مدت کیفیت نداره.

اشکال نداره از کم شروع کنی.اصلا به نظرم کسی که صفره و یهو با ۱۰ ۱۲ ساعت شروع میکنه کیفیت مطالعه ش خی ...

شما رشتت تجربی بوده؟

حسم میگه البته 

ببین مثلا ی درسو نمیتونم تو ی ساعت و نیم بخونم 

مثلامنطق نهایت  ۵۰ دیقا 

و ب شدت رو عصابمه اينطوری

شما رشتت تجربی بوده؟حسم میگه البته ببین مثلا ی درسو نمیتونم تو ی ساعت و نیم بخونم مثلامنطق نهایت ۵۰ ...

آره :)

شما اگه رشته دیگه ای مثلا انسانی میخونی، طبیعیه این احساس زمان کم آوردن. ولی یه چیزی بگم؟ همه درسا رو برای یه روز نچین. درسا رو تقسیم کن. مثلا اگر ۶ تا کتاب باید بخونی، ۳ تا برای یه روز، و ۳ تای دیگه برای روز بعد. مثل برنامه مدرسه که تو یک هفته درسها چیده میشن، اما واسه اینکه خیلی فاصله نیافته نهایتا تو ۲ روز. ولی ولی ولی، اون روزی که برای ۳ تا درس اول برنامه مطالعه داری، از ۳ تا درس دیگه هم تست بزن و یه مرور کوتاه از خلاصه‌هاشون داشته باش. اینجوری اون احساسی که انگار زمان نداری و یا زمان کم آوردی هم کمرنگ تر میشه. چون به هدف گذاری هات میرسی.

آره :)شما اگه رشته دیگه ای مثلا انسانی میخونی، طبیعیه این احساس زمان کم آوردن. ولی یه چیزی بگم؟ همه ...

خب مثلا ۳ درس بخونم

تاریخ 

منطق 

جامعه شناسی 

بعد چطوری با این ۳ تا دوازده ساعت بخونم؟

هر درس ۴ ساعت؟ خب اینطوری مثلا روزانه ۳ درس جامعه خونده میشه ک