قضیه از این قراره که برادرشوهرم با زرنگی که نمیتونم بگم کاری کرد که شوهرم نمیتونه خودش رو بیمه تامین اجتماعی کنه حالا هرچقد به شوهرم میگم پیگیر باش درستش کنه برای آیندمون بیمه بریزیم که یه چندرغاز کف دستمون باشه میگه بهش گفتم گفته بیمه به درد نمیخوره برادرمه چکارش کنم.امشب به شوهرم گفتم تا پایان هفته کاری کردی که درست شه که هیچ اگه نه میرم خونه بابام تا درستش کنی الان چکار کنم به نظرتون؟راهنماییم کنین لطفا
دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=236583286]نمیشه عزیزم فقط اینش مهمه که شوهرم دیگه نمیتونه بیمه بگیره[/QUOTEشما یعنی زیر مجموعه برادرشوهر بودین پول بیمه شمارو رد میکردم الا نمیپردارغ شما میتونن بیمه اختیاری بشین دنبالش خودتو بپردازیم