2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا الان با گدشته فرق داره نهایت تفاوت فقیر و غنی تو لباس پوشیدنشون بودالان بچه کلی امکانات میخواد ...

دقیقا

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

آفرین تکبیرخواهر قدرتمندمحال احوالت عزیزم تو آسمونا دنبالتم😍😘راستی اینجا یکی گفت فیکم جوابشو میدی ...

سلام گلم بله دیدم ولی واقعا ارزش نداره بخوای اینجا بحث کنی و خودت ثابت کنی شما از من بزرگتر هستین ولی این و بدونید ما مسئول فکر و رفتار دیگران نیستیم پس اهمیت نده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پس کلا به پرجمعیتی عادت دارین من خودم تو خانواده کم جمعیت بزرگ شدم و تو شلوغی نمیتونم

بله عاشق خانواده پرجمعیتم هم خودم هم همسرم😍

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

اینجاش زور داره ک حق ب جانبن

من فقط دلم به حال اون بچه ها میسوزه همسایه خالم اینا برای اینکه مادرش بهش پول بده خوراکی بخره سه ساعت داشت التماسش رو میکرد

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

قطعا خودت قرار نیست بگی فیکم 😂هرچند چند تا کاربر برای فیک بودن شما تاپیک زدند ولی اصلا نمیخوام الان ...

از نظر منم ایشون قطعا فیک هستن حالا نمیخوام بحث کنم 

دقیقا ایشون باید نظرات ما رو نادیده بگیره

سلام گلم بله دیدم ولی واقعا ارزش نداره بخوای اینجا بحث کنی و خودت ثابت کنی شما از من بزرگتر هستین ول ...

راستی عکس غذا گذاشتم  بعد نوشتم اینم امضای کارم عکس دستم وخال رو دستم گفتم اینم مدرک فیک نبودنم همش یادت کردم  خال رو دستم... 😅😅😅

فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍

مایشالا شما سه تا دارین پرستارین درسته؟؟،فک میکردم شاغلا بچه کمتر میارن خدا حفظشون کنه

بله عزیزم سه تادارم 

نه گلم خانه دارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜