2777
2789
عنوان

زن صیغه ای همسرم لو رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 66 پست
فهمیدم عزیزم ولی یجوری توپ و تشر بزن حرف جدی بزن دعوا اگر تونستی ک نگه برات عادیه .بچه هارو بفرست خو ...

عزیزم فرستادم همینجا

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث و دعوا تو این دو هفته بینمون زیاد بوده.ولی شرایطم طوریه ک نمیتونم خونواده ها رو درگیر کنم.خودم ب ...

چقد ی مرد میتونه بی صفت و بی غیرت ..باشه ک ی زن رو از خونه بنداره بیرون 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی؟🥰 فرستادی بگو منم برای شما بفرستم 🙏
بحث و دعوا تو این دو هفته بینمون زیاد بوده.ولی شرایطم طوریه ک نمیتونم خونواده ها رو درگیر کنم.خودم ب ...

اشتباه میکنی حتی اگه  یه برادرم داری که کمکت کنه  برو خونه اون چند هفته ای  بخدا قسم مردارو ببخشی رودار تر نیشن زبونشونم بلند میشه اشتباه میکنیاگه سکوت کنی اونوقت ببخشیدا فک میکنه شما حالیت نبوده خ ر بودی یازم اون بلا رو سرت میاره تازه اخرشم بهت میگه خوبکاری کردم بهت  پس خر کاری نیکنی ساکت نشین خانوادتم درکیر کن هیجی نمیشع برو ازش شکایت کن  تا پای دادگاه ببرش ازش تعهد بگیر ولی طلاق نگیر فقط بترسونش تا اونجا ببرش تا حالش بیاد سر جاش ولی اکه تا الان بهش گفتی که تو فهمیدی ولی یه دعوای معمولی باهاش کردی مطمئن باش اون ناراحت که نیست هیچ رودار ترم شده 

چند بار باید بخونیم

هر چقدر میتونید 

دستور خاصی نداره 

برای مشکلات کوچیک

یا مشکلات بزرگ 

هر چقدر بتونید بخونید 😚

من خودم روزی ۵۰ بار میخوندم 

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 

افرین منطقی فکر کن مشکل خانواده ها نیست اونا چه گناهی کردن 

بعد واقعا بچه های معصوم خیلی گناه دارن 

براش کم گذاشتی تو رابطه که اینکارو کرده 

ولی خیلی با فکرو منطق کار کن بچه ها گناه دارن 

شوهرت چی میگه 

پشیمون نیست؟

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
اگر برم دادگاه الان میتونه کاری کنه فعلا بچه هارو نبینم؟یکیشون ۶ یکی یک سال و نیمست

عجله نکن‌ کاری نکن که پشیمون بشی 

خیلی از اینایی که نظر میدن مجردن نه می دونن شوهر چیه 

نه می دونن مادر بودن یعنی چی