بچه ها من تازه متوجه شدم همسرم دو سال هست یکی رو صیغه کرده و براش ی جا اجاره کرده....خیلی حالم خرابه.پیاماشون رو تو گوشی شوهرم دیدم.تو این دو هفته ک فهمیدم ۷ کیلو کم کردم.دوتا بچه دارم امکان جدا شدن ندارم.چون بچه بزرگم تازه امسال میخواد بره مدرسه بهش لطمه وارد میشه.بااون خانومم صحبت کردم قصد رفتن داره.خیلی حالم خرابه.ختمی دعایی میشناسید بخونم کمکم کنه این زن زودتر از زندگیمون بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحث و دعوا تو این دو هفته بینمون زیاد بوده.ولی شرایطم طوریه ک نمیتونم خونواده ها رو درگیر کنم.خودم ب ...
اشتباه میکنی حتی اگه یه برادرم داری که کمکت کنه برو خونه اون چند هفته ای بخدا قسم مردارو ببخشی رودار تر نیشن زبونشونم بلند میشه اشتباه میکنیاگه سکوت کنی اونوقت ببخشیدا فک میکنه شما حالیت نبوده خ ر بودی یازم اون بلا رو سرت میاره تازه اخرشم بهت میگه خوبکاری کردم بهت پس خر کاری نیکنی ساکت نشین خانوادتم درکیر کن هیجی نمیشع برو ازش شکایت کن تا پای دادگاه ببرش ازش تعهد بگیر ولی طلاق نگیر فقط بترسونش تا اونجا ببرش تا حالش بیاد سر جاش ولی اکه تا الان بهش گفتی که تو فهمیدی ولی یه دعوای معمولی باهاش کردی مطمئن باش اون ناراحت که نیست هیچ رودار ترم شده