2777
2789
عنوان

زن صیغه ای همسرم لو رفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 66 پست

خدا لعنتشون کنه

یه نفر از اقوام ما زن صیغه کرد و زنه بس زن اولی رو اذیت کرد و...

که آخرش زن اولی دق کرد و مرد 😔

البته دور از جون شما ان شاءلله حال دلت خوب بشه

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=236503390]سوال منم هست رسما بهش توهین کرده .چجوری میشه کنار اومد [/QUOTE

دختر و پسرم کوچیکن ب خاطر اونا نمیتونم فعلا جدا بشم.....اما تو خودم نمی بینم بخوام تا اخر بااین شوهر بمونم.ولی در حال حاضر امکان جدایی ندارم.قبلش باید به فکر این دوتا بچم باشم.فعلا رقتن این زن حال خرابم رو از صد میاره رو نود.همینم برام ارزش داره 

متاسفم برای شوهرت  و متاسفم که انقد بی حواس بودی که تازه فهمیدی  اونم مطمئن باش گولت زده ...

اره دقیقا منم دیدم از این موردا‌...آدم رفتن نیستن اینجور زنا تمام‌تلاششون هم میکنن یه توله پس بندازن‌تا‌ابد خودشونو بیمه میکنن بخاطر‌بچه.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
۴۰ بار آیت الکرسی بخونم عزیزم

لطفا برای تاپیک منم دعا کنید اگه حوصله داشتین.

با شوهرم رابطمون سر خونواده ش به شدت خراب شده😔

دعا کنید زودتر آشتی کنیم.

میخواد بره ماموریت طولانی. دلهره ی عجیبی دارم😔

خانوم هستم
[QUOTE=236503390]سوال منم هست رسما بهش توهین کرده .چجوری میشه کنار اومد [/QUOTE دختر و پسرم کوچیکن ...

من جات بودم شوهرمو بیرون میکردم بره با همون

نفقه تون هم بده 

یه فامیل داریم این کار رو کرده تو خونش نشسته شوهره رفته

[QUOTE=236503390]سوال منم هست رسما بهش توهین کرده .چجوری میشه کنار اومد [/QUOTE دختر و پسرم کوچیکن ...

فهمیدم عزیزم ولی یجوری توپ و تشر بزن حرف جدی بزن دعوا اگر تونستی ک نگه برات عادیه .بچه هارو بفرست خونه عمه دایی بعد یه دعوای حسابی ک ب غلط کردن بیوفته 

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

این زن اصلا گم و گور نمیشه مگه اینکه شوهرت خودس بخواد ولش کنه.اطرافمون دیدم که میگم.یه مدت مرده ولش کرد ولی زنه اونقدر پیله بود که باز بهم برگشتن

رو شوهرت کار کن زنه نمیره

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

مشاوره..

دوست عزیز این موضوعات واقعا پیچیده ن

باید بری مشاوره اینجا هرکس طبق عقل و تجربیات خودش یه نظری ممکنه بده شاید اصلا بدتر کنه اوضاعتو

پیش یه ادم کاربلد برو که با چشم باز تصمیم بگیری

از چاله درنیای بیفتی تو چاه

گاهی امید، تنها 
متاسفم برای شوهرت  و متاسفم که انقد بی حواس بودی که تازه فهمیدی  اونم مطمئن باش گولت زده ...

بحث و دعوا تو این دو هفته بینمون زیاد بوده.ولی شرایطم طوریه ک نمیتونم خونواده ها رو درگیر کنم.خودم باید تنها مشکلم رو حل کنم.تو هردو خونواده الان درگیر مریض داری سختی هستن.همین ک پشتم خالیه و اگر از خونه بندازتم بیرون جایی برای رفتن ندارم باعث میشه سکوت کنم

((اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً))

(الهى! انجام هيچ كارى آسان نيست مگر آن را تو آسان بگردانى و توئى كه هرگاه بخواهى، مشكل را آسان می‌گردانى).

من خودم اینو خوندم خیلی برام تاثیر داشته 🥰

امیدوارم شما هم بهره ببرین

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲