تاپیک تجربه خیانتم اینه اگه نخوندین
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=155080825
و حالا دوسال بعد
سلام
ممنون از کسایی که بهم پیام دادن جویای احوالم بودن بعد از این همه وقت و عذرخواهی از کسایی که پیام داده بودن از من کمک میخواستن و من نتونستم کمکی بهشون بکنم
تو این دوسال چالش زیاد بود تو زندگیم اما چندتا نکته رو باید بهتون بگم
اول اینکه بچه ها طرف هرچقدر هم اشتباهش بزرگ باشه به مرور زمان تو ذهنش کمرنگ میشه و همیشه قرار نیست مدیون شما بمونه(برای یکی یه ماهه برای یکی چندماه) پس لطفا سعی کنین طرف رو ببخشین و بعد تصمیم بگیرین که میخواین باهاش ادامه بدین یانه
برای بخشش عجله نکنین چون حداقل یکی دوماه احساساتتون داغونه
بهترین کار اینه که یه مشاور کنارتون باشه حرفاتونو بشنوه و کمک کنه بهتون من از بین مشاورا کسایی که واقعیت درمانگر هستن یا رویکرد هیجان مدار دارند رو ترجیح میدم
میتونین رویکرد مشاور یا روانشناس رو ازش بپرسین
دوم اینکه توی رابطه خراب که طرف بازم اشتباهاتشو داره فقط چهارتا تصمیم جلوی شماست
ببینین کدومو میخواین برین جلو:
1- رو خودتون کار کنین و سعی کنین با کتاب خوندن و آموزش دیدن زندگی زناشوییتون رو بهتر کنین(کتابای جان گاتمن و ازدواج بدون شکست بهترین کتابا تو این زمینه هستن)
2-اگه همه راه ها رو رفتین و طرف کلا عوض بشو نیست و زندگی همینه که هست رو جنبه های دیگه زندگیتون کار کنین و تمرکزتونو ازش بردارین همه زندگی آدم که همسرش نیست که! والا
3- جدا بشین
4-به غر زدنتون و همین زندگی ادامه بدین
جز این چهارراه راهی وجود نداره و این فقط شمایین که میتونین تصمیم بگیرین
من اشتباهی که کردم سرزنش زیاد همسرم بود که باعث عادی سازی قضیه شد اما از یه جایی فهمیدم و شروع کردم رو کار کردن رو رابطم دارم درسمو میخونم و ترم دو دکترا هستم(صرفا برای کلاس گزاشتن) و الان بیشتر از همیشه از خودم و زندگیم راضیم
ببخشین که طولانی شد و برای دوستانی که ازم شاکی بودن
بچه ها من اینجا تجربمو گزاشتم تا شماها استفاده کنین اما خوب من نه مشاورم نه  اونقدری آگاهی دارم که بتونم درست راهنماییتون کنم اینا کار یه مشاوره نه من