2777
2789
عنوان

دوسال بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8277 بازدید | 79 پست
خیلی خوبه خوددار هستید من طاقتم کمه زود عصبی میشم

اصلا فکر نکن کار آسونیه. نابود میشه آدم. اما یه وقتایی چاره ای نیست. و به نظرم اینجور مواقع حتما حتما یه روانشناس خوب و حتی یه وکیل خیلی میتونه کارساز باشه. من بدون روانشناس قطعا میپاشیدم.

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، امیدوارم حالت خوب باشه و زندگی خوبی داشته باشی.  خیانت واژه زشت و کریهیه که هیچ وق ...

بله بعضی از مردها بد جانورانی هستند تو هم گیر یکی از  شارلاتان هاشون افتادی واقعا متاسفم

راستش بنارو گزاشتم به اعتماد چون بی اعتمادی آدمو آزار میده اما یه چی ببینم زودتر شاخکام تکون میخوره ...

زندگيتو خوندم، بهت افتخار كردم دختر قوي، كاملا مشخصه چقدر سلامت روان داري، بهترين ها رو برات ميخوام

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …
سلام فرزانه جان من هر چند وقت یک بار میام و به تاپیک هات سر میزنم و حتی بعضیا رو برای‌بار چندم میخ ...

سلام مرسی عزیزم واقعا خوشحالم کردی

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

شما یه زن عاقل و شجاعی و من تبریک میگم بهتون. 

من همیشه معتقدم هرچقدر برای همسر و رابطتت وقت میذاری همونقدر هم به رشد خودت اهمیت بده. 

این باعث میشه ترس از دست دادن رابطه به حداقل برسه و ارزشت هم برای خودت و هم همسرت بالاتر بره. 

فقط اگه تهرانی ممنون میشم چند تا از مشاورهای خوب رو بهم معرفی کنی عزیزم.

شما یه زن عاقل و شجاعی و من تبریک میگم بهتون.  من همیشه معتقدم هرچقدر برای همسر و رابطتت وقت م ...

سلام ممنون تهران نیستم اما از مشاورای خوب تهران اونایی که تو مرکز مشاوره آنلاین پل هستن فوق العادن

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته