2777
2789
عنوان

دوسال بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8277 بازدید | 79 پست

نمیدونم هنوز تو نی نی سایت هستی یا ن ولی خواستم بگم ازت ممنونم ک تجربیاتتو اینا گذاشتی منم خیانت دیدم برای ۱سال پیش یا بیشتره خیلی دردناکه و اصلا از یادم نمیرع مخصوصا امشب بعد اینهمه مدت دوباره یادم افتاد از یاد ک نمیبره همیشه گوشه ی ذهن هستش ولی دوباره یاوم افتادو ولی حرفات باعث شد اروم تر بشم بازم ممنون عزیزم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حالت چطوره

امیدوارم خوب و سلامت باشی

شوهرم بهم خیانت کرده 

دختردوساله دارم خیلی ناراحتم خیلی زیاد

نمیدونم باید چکارکنم کاش بودی کمکم میکردی

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

فررانه جان هستی

بیا بازم برامون بگو

با حرفات اروممون کن

زندگی در چ حاله اوضاع بر وفق مراده

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

سلام امیدوارم حال دلتون خوب باشه

فرزانه جان من بی‌صبرانه منتظرم که بیاید از سومین سال صحبت کنید 

از شرایط روحی الانتون از زندگیتون

بیاید برامون بگید 

من هروقت از خیانت همسرم بهم میریزم میام سراغ تاپیک های شما و دوباره از اول همه رو میخونم که آروم بگیرم

که ببینم یکی دیگه هم با مشکل من هست و چقدر قوی ومحکم باهاش روبرو شدید

فررانه جان هستی بیا بازم برامون بگو با حرفات اروممون کن زندگی در چ حاله اوضاع بر وفق مراده

امضاتون خیلی قشنگه براتون دعاکردم 

شمام برای من دعامیکنید🥺

امضاتون خیلی قشنگه براتون دعاکردم  شمام برای من دعامیکنید🥺

چ ب موقع دعام کردی تو ثانیه هایی ک سخخخت محتاج دعام

منم ب قدر لیاقت و بضاعتم دعاگوت هستم عزیز

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
چ ب موقع دعام کردی تو ثانیه هایی ک سخخخت محتاج دعام منم ب قدر لیاقت و بضاعتم دعاگوت هستم عزیز

ممنون عزیزم ❤️

انشالله که هرچی خیره پیش میاد🙏🏼

سلام عزیزم حالت چطوره امیدوارم خوب و سلامت باشی شوهرم بهم خیانت کرده  دختردوساله دارم خیلی ن ...

عزززیزززکمممم😢😢😢 همجنس هم دردم

بگردمت 

تاپیک اخر منو بخون 

من تاپیکاتو خوندم استارتر عزیز ولی نظر من اینه که زندگی که مرد خیانت جنسی میکنه دیگه تموم شدس البته میدونم واقعا طلاق خیلی تو این جامعه سخته و واقعا هر کسی موقعیت طلاق رو نداره چه از نظر مالی چه از نظر خانواده و جامعه و ...

ولی اینکه کسی بعد از خیانت جنسی زندگی کنه صرفا یه زندگی نمایشیه و هیچ وقت نرمال نیست 

اینکه اولا کسی که خیانت جنسی کرده هیچ تضمینی نیست دوباره نره خیانت کنه اونم موقعی که مزه ی این کار رو چشیده و زنشم فهمیده و بخشیده 

و همیشه اون خانم تا موقعی که اون آقا زندس بهش شک داره ...یعنی اعتماد کاملا از بین میره و زندگی که همیشه با شک همراهه چقدر برای یه زن آزار دهندس 

دوما هیچ وقت اون زن نمی تونه رابطه ی جنسی خوب رو تجربه کنه همیشه این موضوع که قبلا هم یکی با شوهرم رابطه داشته و حس مقایسه و آزاری که فقط یه زن می تونه بفهمه باهاش همراه 

پس به نظرم زندگی بعد از خیانت جنسی هیچ وقت نرمال نیست درسته واقعا چون ما تو جامعه ی هستیم که شرایط طلاق سخته مجبوریم تحمل کنیم

من تاپیکاتو خوندم استارتر عزیز ولی نظر من اینه که زندگی که مرد خیانت جنسی میکنه دیگه تموم شدس البته ...

سلام دوست عزیز

راستشو بخوای با مورد دومت مخالفم 

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
من تاپیکاتو خوندم استارتر عزیز ولی نظر من اینه که زندگی که مرد خیانت جنسی میکنه دیگه تموم شدس البته ...

اعتماد ساختنیه

من الان دیگه به همسرم اعتماد کردم 

و این که موندم بهترین تصمیم زندگیم بود

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته