2777
2789
عنوان

دوسال بعد از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 8277 بازدید | 79 پست

سلام فرزانه جان میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟ و بچه ها میاین یه گروه بزنیم باهم صحبت کنیم اگر نگران شماره هاتونین نو تلگرام ...حس میکنم درد ما رو جز خودمون کسی نمیفهمه 

منم تجربه داشتم موندم همسرم از عشق نمیگه تحت گله های من پرو رو هم شده و میگه تورو نمیخام برای بچم موندم 

شرایط طلاق ندارم مشاورم میرم اما حالم خوب نی 

فقط رویای جدایی زنده نگهم داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون دیگه شوهرتون خیانت نکرده منم مشکل شما برام پیش اومده با 15 سال زندگی و 2 تا بچه با شوهری که ...

دقيقا منم از اين جمله اتيش گرفتم 

خيانت جنسي كرده

ميگه تمام شده ديگه ولي من پشيمون شده بودم تو منو رسوا كردي

آره الان زندگیمون خوبه دروغ چرا اون عشقه تو قلب من برنگشت اما دوستش دارم و خیلی خوشحالم موندم

خدارو هزار مرتبه شکر که این شر از  زندگیتون گذشت وبا درایت و صبوری و البته با اخلاق مداری و همراهی همسرتون  به خیر گذشت 

عزیزم زندگی برادرتون  چی شد ؟ کامل جداشدن؟

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

[QUOTE=248408161]خدارو هزار مرتبه شکر که این شر از  زندگیتون گذشت وبا درایت و صبوری و البته با اخلاق مداری و همر ممنون عزیزم

بله جدا شدن کامل

بچه هم پیش خودمونه پیش مادرم و برادرم

البته خود خانم سابقش بچه رو نخواست که الان میگیم خیری بوده توش

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
[QUOTE=248408161]خدارو هزار مرتبه شکر که این شر از  زندگیتون گذشت وبا درایت و صبوری و البته با ...

ان شاءالله که برای برادرتون هم من بعد خیر پیش بیاد

تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد 

من فقط بخاطر شما عضو شدم که این سوال بپرسم متاسفانه چون من کلا اعصابم نمیکشه حتی با نامزدم که دوستی و نامزدی ۵ سال شد یکبار چک نکردم که بعدا متوجه شدم با دونفر خیلی احساس راحتی داشته مثلا فقط دوست اجتماعی بودن 

من فقط بخاطر شما عضو شدم که این سوال بپرسم متاسفانه چون من کلا اعصابم نمیکشه حتی با نامزدم که دوستی ...

راستش بنارو گزاشتم به اعتماد چون بی اعتمادی آدمو آزار میده اما یه چی ببینم زودتر شاخکام تکون میخوره انگار حواسم جمع تره

زندگی سالم مبتنی بر اعتماد والا آدم نابود میشه خودش

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

سلام عزیزم، امیدوارم حالت خوب باشه و زندگی خوبی داشته باشی. 

خیانت واژه زشت و کریهیه که هیچ وقت خودم فکر نمیکردم ببینمش اما متاسفانه و در کمال ناباوری دیدم. من چون بچه ندارم قصدم جداییه. چون کلا همسرم خودشو برسیسای عابد میدونه و خیلی خوب نقش آدم های بیگناه و پاک رو بازی میکنه ... نمیدونه من میدونم و فکر میکنه میتونه همچنان ادامه بده!!!! در عجبم از خلقتش!!!!

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀
یعنی شما به روش نیاوردی؟؟چطوری متوجه شدید؟

نه... رفتم با روانشناس مشورت کردم و دارم یه سری کارهای اصولی قبل اینکه به روش بیارم انجام میدم.

به طور کاملا معجزه آسایی طرف مقابل با من صحبت کرد و بهم همه چیز و گفت. البته من از رفتارهای شوهرم متوجه شده بودم ولی فکر نمیکردم تا این حد پیش رفته باشه و نقشش و خوب بازی کنه...دو رو باشه. هنوزم در عجبم!

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀