2777
2789
باعث شد رابطمون تموم بشه؟😔منی که حاضر بودم بیشتر ازاینا بدم ولی داشته باشمش😔😔😔

خیلی خودتو دست کم گرفتی من طلاقی یعنی چی آخه این چه حرفیه ؟ 

رابطه ای که به خاطر پول باشه به درد میخوره ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفست خیلی پایینه اون باید خجالت بکشه پولتو نداده چه جوری با خودت فکر میکنی آخه اعصابمو ...

حالم خیلی بده،یه لقمه افطارم‌نتونستم بخورم،گریم میاد😭😭😭رابطمون تموم شد؟

شما اون پول حقت بوده

ولی میخوای بری‌زیر یه سقف باهاش 

باید درکش کنی یه موقع کمک هم باشین 

غرور مرد مهم ترین چیزه یه جور تیکه انداختی بهش انگار که چی

به من برمیخورد به یه پسر که دیگه ...

بعدشم نه دوستت نه کسی دیگه نباید روت اثر‌بذاره تصمیم اصلیت رو بگیری

انشالله درست میشه

اره جون عمه اش یادش رفته!!!

حالا اگه ماله خودش بود هرروز گوشه کنایه میزد ک پولم پولم.

بهتر ک پولت گرفتی و شناختیش ک اگه دو دوتا چهارتا باهش کنی اینجوری قهر میکنه،

همیشه خودت بالا بگیر ،و حق ب جانب

عزیزچرااینکاروباخودت میکنی؟ بیشترازاینابدی که داشته باشیش؟ به چه قیمتی داری خودتوخوردمیکنی؟! به خودت رحم کن.هرچیزی حدی داره باورکن وقتی ازحدچیزی آدم خارج میشه شورش درمیادهم دلسوزی ومهربونی هم بی رحمی وبی معرفتی جفتش زنندست

اره جون عمه اش یادش رفته!!! حالا اگه ماله خودش بود هرروز گوشه کنایه میزد ک پولم پولم. بهتر ک پولت ...

الان من با چه رویی نگاش کنم؟اصلا دیگه بهم زنگ نده امروز دیگه منو نمیخاد چیکار کنم😔گفت غرورمو له کردی

پول ندی ناراحت می شن بخوای پس بگیری ناراحت میشن عیبی نداشت شما پولتو پس گرفتی اون اقا مشکل اخلاقی داره مگه ادم مال خودشو طلب کنه کار بدیه خودتو مقصر ندون بدم میاد از این ادمای بد حساب