2777
2789
حالم خیلی بده،یه لقمه افطارم‌نتونستم بخورم،گریم میاد😭😭😭رابطمون تموم شد؟

خودآزاری مگه دختر

عه

بیام یکی بزنم تو گوشت به خودت بیای😐

اگه تا این حد مغروره همون تموم شه بهتر خیلی م به نفعته.

اگرم که واقعن بخوادت  یکم که ناراحتیش برطرف شد برمیگرده بهت.

خدا💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه کسی که دنبال سو استفاده جنسی باشه ربطی به طلاق گرفتن شما نداره 

دوم اینکه ایا یه پسری که جدا شده به خودش میگه که اخه کی با منه طلاقی ازدواج میکنه؟

سوم کسی که بابت پس دادن پول مردم گارد میگیره ادم خوبیه بنظرت!نمیشه قضاوت کرد ولی شما یبار جدا شدی پس بیشتر دقت کن 

من نفهمیدم کجای پیامتون اینو میرسونه که رابطتون تموم شده 

خوب پولتو قرض داده بودی باید پس میداد بیخودی هم دلت نسوزه یا وقت نکرده یا تو نزاشتی والا هیچ کس بدون چشم داشت به کسی کمک نمیکنه اونم به یه خانم مطلقه خواهر ساده نباش به فکر یه کسی باش که تا اخر عمر همدمت باشه مرد واقعی نه این دوستی های زودگذر

چقدر قشنگ گفتی والا یطور گفته انگار قتل کرده بعدشم الان نصف ازدواجا طلاقه اخرش 

اسی خیلی رفته تو جو پسره

بابا پسرا بفهمن یه دختر هواخواهشونه بدجور تاقچه بالا میزارنو مغرور میشن.

خدا💖 
دوسش دارم بنی تموم شد؟رفت؟

دوسش داری یا چون تویی که بقول خودت طلاقی هستی بهتر ازین مورد گیرت نمیاد؟ اول اینو مشخص کن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ب نظرم مرد خوبیه ولی دستش خالی بوده

عزیزم درسته تجسس تو تاپیکای بقیه خوب نیست ولی خب یه نگاه بنداز دوست پسرش همچین خوب هم نبوده چون تو پول پس گرفتی پس من میرم و غرورم له شده بهونه اس ولی اسی عاشقه متوجه نمیشه