2777
2789

استارتر جان هیچ آدمی بدهیشو یادش نمیره بلکه خودشو به اون راه میزنه..... من اگه به پدر مادرمم بدهکار باشم هر روز صبح که خودمو توی آینه ببینم اولین چیز که یادم میاد این هست که ای وای بدهیمو ندادم.... 

ارهذخیلی درگیرش بودم خیلی اشتباه کردم😔 الان چ غلطی کنم؟

انقدر بهش فکر نکن.خوشش بیاد خودش میاااد.به نظر من که با توجه به کامنت قبلیت دنبال پول کندنه و فقط ادعاس.ارزش و لیاقتت بیشتر این ادمه.شرط میبندم باز نقشه میکشه ازت پول بگیره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا،اخه قضیه داشت.شبش بازار بود گفت خرید کن براخودت منم خندیدم گفتم پول ندارم گفت خودم میزنم برا ...

خوب پس همینو کن بهانه زنگ بزن حلش کنید گلایه کن قبول کنم اشتباه کردی بگو دلخور شدم از این مسائل اینا با حرف زبون اوکیش کن مطمئن باش درست بیانش کنی اونم معذرت‌خواهی میکنه و اینکه اگه میخوای رابطتتو حفظ کنی هیچوقت دوستاتو قاطی مسائل خصوصیت نکن نه دوست نه هیچ کس دیگه ای این‌چیزها خصوصیه فقط خودت خودش مگه نه به مشکل میخوری

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
چرا موقعی که داشت از یه دختر پول می‌گرفت غرورش نشکست اینا بهونشه می‌خواسته رابطه رو تموم کنه 

واقعا به نظرم بدترین چیز برای یه مرد در رابطه این هست که از یه خانم پول قرض بگیره حتی با اصرار خانم.... 

من که یه زن هستم در تنگناترین شرایط این کارو نمی کنم، ایشون چه مدل غروری داشتن که شکست؟؟؟؟ 

الان مقصرم؟پول حقم بوده،با من بد کردم؟چیکار کنم الان؟😔

عزیزم حق شما بود

اول اینکه خودتُ کوچیک ندون که طلاقی و اینا این ربطی یه اون پسر نداره 

بعد مشکل اصلی اینه 

شکوندن غرور مرد درست نیست 

مردا هم کار و پول محورشونه الان حس میکنه خورد شده

یه مدت زمان بده بهش بعد حرف بزن 

مرد ب سکوت نیاز داره وقتی مشکلات داره 

شما هم بالاخره پولتُ میگرفتی ایشونم که فرار نمیکرد ۵ میلیونم پولی نیست واقعا الان سوار شدن و اینا نبوده که  قصدتون ازدواج بوده

😔خب پرید دیگه.دیدی ک باهام چجوری حرف زد😔اصلا هم امروز نزنگیده خودمم روم نمیشه بزنگم اصلاخجالنم میا ...

درست میشه ایشالا

بعدا بگو من به شوخی بهت گفته بودم و نیازی به اون پول نداشتم

🔴قاتل سایتم🔴مجهز به انواع سلاحهای گرم و سرد🔫🔪💣💉💊کسی رفت رو اعصابتون تگم کنید بکشمش   شاید لهتون کنم ولی هیچوقت دلتونو نمیشکنم