سلام دوستان من نزدیک 4ماهه دارم از یک روتین پوستی مرتب استفاده میکنم و کاملا نتیجه خوبی برام داشته انقدر خوب که محصولات شرکتی اثر نداشتن پوستم صاف سفید بدون لک و چروک شده
اینجا برای شما هم به اشتراک میزارم استفاده کنین (پوست من معمولی رو به خشک هست)
1_استفاده روزانه از گلاب (هر روز به صورتم گلاب اسپری میکنم)
2_زدن خیار یخی به پوست (یک خیار بزرگ نصف کنید بزارین داخل فریزر و هر روز اون روی پوستتون ماساژ بدین یخ صورت لیفت میکنه و خیار لطیف صاف میکنه)
3_ زدن سفیده تخم مرغ +ابلیمو (هفته ای دوبار سفید کننده فوری و از بین برنده جوش سر سیاهه)
4_ماست کم چرب +یک قاشق گلاب _یک قاشق آب لیمو (هفته ای یک بار)
5_قرص ویتامین E(یک قرص ویتامین eسوراخ کنید با سوزن موادشو روی گونه و پیشانی بزنینن به شدت ضد چروک و پر کننده صورته)
6_خوردن قرص ویتامین c جوشان (خیییلی اثر گذاره یک قرص جوشان نصف کنید و با نصف لیوان اب ترکیب کنید هر روز صبح بخورین)
7_ شیر (یک قاشق شیر داخلش یک قرص ماسک بندازین تا شیر به خودش جذب کنه بزارین روی پوستتون) یک قاشق واقعا میزان زیادی نیست که بگیم شیر گرونه بزنیم به صورتمون یک بطری شیر 15هزار تومنه و یک کرم ژل آلوورا شرکتی 95تومنه کارایی دوتا یکی هست به نظرتون کدوم بهتره؟؟؟؟
8_ زدن صابون شیر خر (یک روز در میان اصل باشه حتما)
اینا واقعا برای من معجزه کردن من همیشه میرفتم محصولات روتین پوستی بیوآکووا میخریدم هر 3تاش میشد 400هزار تومن نتیجه خاصی هم نداشت هی پوست ابرسانی میشد
میگم نتیجه خاصی نداشت چون نسبت به نتیجه ای که از ماسک خانگی گرفتم واقعا هیچه
هزینه زیادی نداره توی خونه های همتون هست
اگه بعضی موقع ها هر کدوم این هارو توی خونه نداشتین به جاش از یک چیز دیگه استفاده کنین مثلا زردچوبه یا عسل یا. آب سیب زمین.....
الان هم یک ماسک جدید وارد روتینم کردم ماسک نشاسته هست روز اوله استفاده کردم بعد یک هفته نتیجشو بهتون میگم
همه ماسک هایی که بهتون گفتم ظرف یک هفته نتیجشو میبیننین اما ادامه دادنش باعث اثباتش میشه و همیشه همون جوری پوستتون میمونه
از چروک و سیاهی لک و جوش راحت میشین
آب در طول روز زیاد بخورین و ثابت نگه داشتن وزن متناسب قد انگار هیچ وقت پیر نمیشه صورتتون
هرسوالی داشتین در خدمتم؟ 🙏