2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

3921 بازدید | 122 پست

خواهرشوهرم ۷ سالشه خانوادش گفتن میخوان بفرستنش پیش من زندگی کنه منم به شوهرم گفتم من نگهش نمیدارم اما اون هنوز به خانوادش نگفته و خانوادش دارن واسه خودشون برنامه ریزی میکنن دخترشون رو بفرستن خونه من درسته بیشعوری و بی فرهنگی از بزرگترشه و اون بچه تقصیری نداره ولی من به شدت ازش متنفرم و چندشم میشه ازش دوس دارم بگیرم خفش کنم یعنی فقط من اینطوریم یا شما هم جای من بودین همین حس رو داشتین شما حاضر میشین یه بچه رو که بچه خودتون نیست بیارین پیشتون زندگی کنه میتونید تحملش کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید پیش شما زندگی کنه دلیلش؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

من شایدواسه ی مدت کوتاه قبول کنم ولی بیشترا۱ماه نه 

البته چه کم بمونه چه زیادبی دلیل ازش چندشم نمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

از خونوادش چندشت بشه بچه 7 ساله که تصمیم گیرنده نیست قطعا اونم غصه داره از این تصمیم مسخره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

واسه اون عزیزانی که پرسیدن چرا میخواد بیاد چون مدرسه نزدیک خونشون نیست البته ۱۵کیلومتر بیشتر مدرسه تا خونشون فاصله نداره و اینکه پدر مادرش حوصلشو ندارن میخوان بندازنش سر من