2777
2789
عنوان

برای کیک شیفون کمک میخام

25 بازدید | 2 پست

سلام دوستای گلم . کار کیک هانگی رو یه مدت کوتاهه شروع کردم . کیک اسفنجی میزنم زده و سفیده باهم با شکر و آرد و آب. پف و همه چیش عالیه ولی از یکی از مشتریا شنیدم ک گفت نمیشه پافتش یکم پوک تر باشه؟ فهمیدم ک بافتش یه کوچولو حالت سفتی داره و مثل بیرونیا نیست . 

ممنون میشم از دوستای عزیزی ک تو این کار هستند جوابمو بدن 

یه دستور امتحان شده کیک میخوام زده و سفیده باهم باشه و مناسب خامه کشی باشه . 

ممنون میشم کمک کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز