2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه اون عزیزانی که پرسیدن چرا میخواد بیاد چون مدرسه نزدیک خونشون نیست البته ۱۵کیلومتر بیشتر مدرسه ت ...

اصلن قبول نکن اینارو هزارتا خوبی کنی فردا باز جلو روت درمیان . از الان ک نیمده زیر بار نرو بگو ک نمیتونی مسئولیت قبول کنی 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
اصلن قبول نکن اینارو هزارتا خوبی کنی فردا باز جلو روت درمیان . از الان ک نیمده زیر بار نرو بگو ک نمی ...

اره واقعا هزار تا خوبی کردم ولی بازم وقیحن اصلا نمیفهمن

وااا چه دلیل مسخره ای، مدرسه دختر من تا خونه حدود 45 دقیقه فاصله داشت، هر روز با سرویس میرفت و میومد، حالا 15 کیلومتر زیاد نیست،،، خودت مستقیم باهاشون صحبت کن، آخه فقط اومدنش نیست، تمام مسئولیتش میفته گردن شما، از درس و تکلیف و بردن و آوردن و هزارتا مسئله دیگه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
وااا چه دلیل مسخره ای، مدرسه دختر من تا خونه حدود 45 دقیقه فاصله داشت، هر روز با سرویس میرفت و میومد ...

دقیقا درسته و بدتر اینکه پای خانوادش هم کاملا به زندگیم باز میشه و اجازه دخالت تو زندگیمو به خودشون میدن

دقیقا درسته و بدتر اینکه پای خانوادش هم کاملا به زندگیم باز میشه و اجازه دخالت تو زندگیمو به خودشون ...

پس منتظر نباش شوهرت چیزی بگه، خودت مستقیم حرفاتو بزن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دقیقا درسته و بدتر اینکه پای خانوادش هم کاملا به زندگیم باز میشه و اجازه دخالت تو زندگیمو به خودشون ...

زیر بار نریا

فردا بچه یکم بی تابی کنه یا یه چیزی از شما بهشون بگه طلبکار هم میشن ازت .

همونجوری که زاییدن همونجوری هم بزرگ کنن

وا خب اون موقع که به دنیا میاوردنش حوصله داشتن الان ندارن؟

اره دیگه اونموقع دختر میخواستن ولی الان که یکم بزرگ شده و دیگه شیرینی دوران بچگیش رو نداره و هی باید بکن نکن بهش کنن دیگه حوصلشو ندارن مامانش که اینو به زبونم میاره خودش که بچشه حوصلشو نداره میخواد بندازه گردن من

من که اصلا شاید باورش سخت باشه فقط بچه خودمو میتونم تحمل کنم حوصله مهمون حتی بیشتر از یک روز رو ندارم و اخلاقم عوض میشه تحمل مسافرت با دیگران رو ندارم کلافه میشم چه برسه به بچه کس دیگه