2777
2789

چرا هیچکی هیچی نمیگه صدبار تاپیک زدم من قرص سدیم والپروات ۲۰۰ دو تا میخورم با ریسپریدون ۱ و اسنترا ۵۰ خوابم و اضطرابم خداروشکر بهتر شده ولی عوارضش میگم چیه البته نخوردنش برا من خیلی اضطراب اور بود که همون اضطرابه خودش باعث هزار تا ریزش مو و ... میشد و بیخوابیه باعث ضعف سیستم ایمنی میشد دیگه ولی میخوام بدونم ربطی به رشد قد داره؟

مرد هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ربطی نداره،نبایدقطع کنی

تو ویکی پدیا نوشته والپروئیک اسید فلان مشاهده شده باعث رشد زودرس استخوان و در نتیجه رشد نکردن قد میشه و اینا، شاید عوارض یک هزارم درصدیشه نه؟

مرد هستم 

تو ویکی پدیا نوشته والپروئیک اسید فلان مشاهده شده باعث رشد زودرس استخوان و در نتیجه رشد نکردن قد میش ...

بله،ربطی نداره،فقط میدونم قطعش به هیچ وجه نباید کنی بهم میریزی،خواهرشوهرمنم میخوره قدش بلنده

😏B

خییییلی زوده برای تو این قرصا رو بخوری 

چرا مصرف میکنی ؟ ب جاش یوگا برو ورزش کن مدیتیشن کن

عوارضش ک همین الان بهت نشون نمیده .دو روز دیگه میگی چرا کسی بهم نگفت اینا رو نخورم

من لیزر میرم .یه خانم 40ساله میاد اونجا برا لیزر موهای چونه اش ..مثه ریش مرد موی زاید درورده .جلسه ای 5ملیون داره میده تا بسوزونش .گفت یکساله میام بی فایدس 

گفتم هورمونیه گفت ن مال قرص اعصابه ک قبلا خوردم 

خواهش میکنم دیگه نخور .

الهی بگردم چرا تو این سن این همه قرص باید بخوری

سعی کن مشکلاتت رو حل کنی با مشاوره کنارش قرصاتو هم بخور اما کم کم زیر نظر پزشک حذفشون کن 

از عوارضش چیزی نمی دونم ولی به هر حال خود مشکلات عصبی و بخصوص افسردگی تو رشد تاثیر داره 

سدیم والپروات چیکار می کنه

سطح گابا رو زیاد میکنه ارامش میده برای پانیک به کار میره ولی اصلی ترینش برای دوقطبی و میگرن یا صرع هست سرچ کنین میگه من سیکلوتایمی داشتم نوع خفیفی از دوقطبی که تو خونوادمون به ارث رسیده بود ولی خوب گفت میشه دائمی نیست حدود ۱ الی ۲ ۳ سال انشاالله باید بخورم دعا کنین خوب شه

مرد هستم 

الهی بگردم چرا تو این سن این همه قرص باید بخوریسعی کن مشکلاتت رو حل کنی با مشاوره کنارش قرصاتو هم بخ ...

نه خب ارثی هم هست بالاخره ممنونم از درکتون و همراهیتون نخوردنش بدتره درسته افسردگی تو رشد تاثیر داره ولی قرص خوردن بهتره از نخوردن چون عوارض نخوردنه بدتره

مرد هستم