2777
2789
عنوان

از خواهرشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس منتظر نباش شوهرت چیزی بگه، خودت مستقیم حرفاتو بزن

حتما میگم فقط گذاشتم وقتی خواستن بفرستنش بگم جلو جلو نگم شوهرم میگه جلو جلو نگو خواستن بفرستن خودم میگم نمیدونم کار درستیه بعدا بگم یا زودتر بگم؟

من که اصلا شاید باورش سخت باشه فقط بچه خودمو میتونم تحمل کنم حوصله مهمون حتی بیشتر از یک روز رو ندار ...

همه همینطورین 

مامانم هم مهربونه خیلی ولی میگه فقط بچه‌های شمارو میتونم تحمل کنم ساعتها پیشم باشن ،بچه کسی دیگه نه

خشونت کلامی شما واقعا توجیه نداره.

به نظر من زودتر بگید که برنامه ریزی نکنن. خیلی هم واضح هست هر بچه ای باید پیش خانواده خودش باشه، چون مسئولیتش بیشتر گردن شما هست تا برادرش و درست نیست مسئولیت بچه دیگران‌ رو قبول کردن. 

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

اصلا قبول نکن . به خدا من یه نفرو میشناسم همین حرکتو واسش زدن . البته اونا بچه رو به دنیا اوردن هنوز ده روزش نشده بود اوردن دادن دست این بنده خدا گفتن کارای پزشکیشو تو بکن ما حوصلشو نداریم . منظور مثلا واکسن بزنه تب کنه نق بزنه تو نگهشدار. اینم قبول کرد .

اونا دیگه کلا بچه رو گذاشتن کنار . الان دختره بزرگ شده این بنده خدا میگه اختیار خونه خودمو ندارم انقد پرروعه . میگه میره مدرسه من تو خونه هرچیزی بخورم میاد سطل اشغال نگاه میکنه . بعد که یه روز دور هم جمع شدیم به پدر مادرش میگه اره این این چیزا تنهایی میخوره باید نگهداره من از مدرسه بیام با هم بخوریم .

از بیچاره طلبکارن الان که بچه مونو خوب نگه نداشتی