2777
2789
عنوان

دیوونم کرددددد توروخدا بیاین

150 بازدید | 13 پست

بچه ها احتمال بارداری واسه دختری ک باکرست و رابطه بدون دخول داشته ولی منی ریخته نزدیک واژن تنبلی تخمدانم داره چقده

پریودیش عقب افتاده (خودش میگه هرماه پریودیم تا ۶۰ روزم عقب میوفتاد) دلدردم داره ترشح قهوه ای رنگم یکم داره

دختر داییم نامزده کشتهههه منو بگو تو ک میترسی خب خودتو نگه دار  😑

[گاهی گمان نمیکنی،ولی خوب میشود🌿🌺●●●]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تنبلی تخمدان بارداری خیلی کمه باید درمان بشه  با این شرایط احتمالش کاملا صفره

منم تنبلی دارم دکتر رفتم ی دوره سه ماهه بم دارو داد وقتی خوردم خوب بود ولی بعدش ک قطشون کردم همونجوری شد دیگه دکتر نرفتم

نیازه برم دکتر؟

چرا شجاعی😂

رابطه کامل  هم دارم نامزدم رعایت هم نمیکنه پریودی ام هم عقب بیفته عین خیالم نیست خیلی هم بد میدونیم 😁

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺
رابطه کامل  هم دارم نامزدم رعایت هم نمیکنه پریودی ام هم عقب بیفته عین خیالم نیست خیلی هم بد مید ...

واقعاا خسته نباشی خواهر😂😂😂😂😂

منم تنبلی دارم دکتر رفتم ی دوره سه ماهه بم دارو داد وقتی خوردم خوب بود ولی بعدش ک قطشون کردم همونجور ...

اره حتما برو دکتر تنبلی تخمدان خیلی بده. این دوره یائسگی زودرسم که اومده  حتما امپول اینا میدن بزن 

اره حتما برو دکتر تنبلی تخمدان خیلی بده. این دوره یائسگی زودرسم که اومده  حتما امپول اینا میدن ...

اخه دکتره گفت اشکال نداره بزار وقتی ازدواج کردی خواستی بچه بیاری بیا😐😂😂فک کن 

اره میرم حتما