2777
2789
عنوان

واقعا دیگه کم آوردم خسته ام😔😔😔

247 بازدید | 17 پست

ی پسر سه ساله دارم حرف نمیزنه خیلی جیغ وداد میکنه خواهرکوچیکش رو میزنه جایی میرم از دماغم میاره.شربت اورفریل میخوره وقرص آرپیپرازول خیلی بدتر شده واقعادیگه نمیدونم چکار کنم.واقعا عاشق پسرمم  توروخدا دعاکنید زودحرف بزنه وخوب بشه.مامانا توروخدا اگه بچتون شرایط بچه ی منو داره اشتباه منو نکنید ک ب دارو بگیرینش.واقعا پشیمونم .انگار غم دنیا رودلمه خدا صدامو نمیشنوه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتار درمانی بردیش؟

بله عزیزم دو سه جابردم فقط دنبال پول هستن اصلا کارنمیکنن باهاش فقط وقت طلف میکنن تا پول بگیرن

دکتر میگه تمرکز پایین هستش چون کارتون خارجی زیاد دیده ودوزبان رو قاطی کرده

پسربرادر من هم دیرحرف زد الان که چهارسالش شده زبونش بازشده هیچ جاهم نبردنش.صبرداشته باش بچه بابچه فر ...

خیلی نگران حرف زدنش نیستم چون هوشش خیلی عالی هستش وحرف گوش کنه ولی واقعا جیغ ودادهاش زندگی رو برام زهر کرده خیلی اخلاقش بدشده ودست بزن پیدا کرده😔

بله عزیزم دو سه جابردم فقط دنبال پول هستن اصلا کارنمیکنن باهاش فقط وقت طلف میکنن تا پول بگیرن دکتر ...

یه مدت فقط روی یک زبان تمرکز  کنه . اصولا بچه های چند زبانه دیرتر شروع به صحبت میکنن و اگه باهاش صحبت می کنید و متوجه میشه مشکلی نیست .

بچه زنداییم بچش همینطور بود دو سه جلسه  برد خیلی خوب  پیشرفت

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
بخاطر حرف نزدنش وجبغ ودادهاش ک متاسفانه بدترشده

عزیزمن دارو هم قطع کن! یعنی چی از الان داروهای اعصاب وارد بدن بچه تون میکنید؟ به جای دارو  محیط بیرون از خونه زیاد تحرک داشته باشه تا انرژیش تخلیه بشه، مهد کودک شناختیه خوب و مطمئن ثبت نامش کن ، بچه ها توی این سن خود مختارن و دست بزن پیدا میکنن و لجباز میشن که همه ی اینها راهه چاره داره ، راهش دارو های مزخرف نیست ، 

عزیزمن دارو هم قطع کن! یعنی چی از الان داروهای اعصاب وارد بدن بچه تون میکنید؟ به جای دارو  محیط ...

خودم هم اصلا دارو رو قبول ندارم ولی دکتر انقدر گفت باید بخوره اگه نخوره تو مدرسه ب مشکل میخوره واز این حرف ها ک ناچارشدم بدم 

دکترها حرف مفت زیاد میزنن ، بچه با کاردرمانی و گفتار درمانی درست میشه ، فقط حوصله میخواد ، این داروه ...

واقعا اوضاع بچم بدتر شده دورازجونش انگار وحشی شده ازوقتی دارو میخوره دیگه درمونده شدم نمیدونم گوش ب حرف دلم بزنم یا ب حرف دکتر

واقعا اوضاع بچم بدتر شده دورازجونش انگار وحشی شده ازوقتی دارو میخوره دیگه درمونده شدم نمیدونم گوش ب ...

عزیزم دکترش رو تغییر بده ، و دارو هارو دوزش رو بیار پایین و کم کم قطع کن ، دنبال یه مهدکودک که کاردرمانی و بازی درمانی دارن باش، اگر میتونی آب درمانی هم خیلی عالیه و بچه رو آروم میکنه ، روزی یکی دو ساعت بره استخر یا ازین استخرهای بادی بخر پسرت داخلش بازی کنه ، کلی کاغذ باطله بریز جلوش که مچاله کنه و پاره کنه ، رنگ انگشتی که دیوارای حمام رو رنگ کنه ، انرژیش باید تخلیه بشه