2777
2789
عنوان

دخترم بخاطر موز خیلی خونه مادر شوهرم گریه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11913 بازدید | 231 پست
تو خونه خودشون هم گریه کنه باید بهش موز بده ؟یعنی میده؟یا چون خونه مادر شوهر بوده همچین انتظاری داشت ...

حالا چرا با من دعوا داری.؟

اینحا همچین موز موز میکنن انگار یه بچه ی ۴ ساله چه درخواست عجیبی داشته.

بعد کدوم مادری میزاره بچش تو خونه واسه خوراکی گریه کنه و داشته باشه و بهش نده..‌

یا شماها عجیبین یا ما

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شوهرمن ب بچه خواهرشوهرم. ده تاهم بخوره. باز باجون ودل براش میارن ب بچه من اصلا تعارف ی دونه ...

خانواده شوهرم چون خواهر شوهرم براشون خرید می‌کنه جرعت ندارن به بچه هاش بگن نخور ولی کلا بین نوه ها فرق نمیذارن ولی خسیسن به من میوه تعارف می‌کنن من نمی‌خورم خیلی خوشحال میشن به من میگن تو چشم و دلت سیره دوست داریم ولی پشت جاریم خیلی حرف میزنن چون خونشون خیلی میخوره برای همین همیشه من و شوهرم توی همه ی مهمونیا هستیم ولی جاریم بنده خدارو زیاد دعوت نمیکنن

شما باید بچت رو تربیت کنی سهمش رو خورده بود ،ضمننا گریه به خاطر خوراکی خونه بقیه درست نیست الآنم گفت ...

نه  امشب بهش نمیدم می‌ذارم فردا بهش میدم کلی هم دخترم دعواکردم برای همین عذاب وجدان گرفتم همیشه وقتی مهمونی جایی دعوت میشیم به دخترم غذا میدم بعد میریم مهمونی 

بهتر که نگفته و خودشو کوچیک نکردهعزت نفس خودشو حفظ کردهاونا کر نبودن خودشون گریه بچه رو میشنیدن ولی ...

خانواده شوهرم منو خیلی دوست دارن چون گاهی میوه میذارن جلوم اصلا دست نمی‌زنم خانواده شوهرم همیشه میگن تو با جاریت فرق داری تو چشم و دلت خیلی سیره وفلان غذا میذارن به خدا یه کفگیر برنج برمیدارم با اینکه سیر نمیشم میام خونمون غذا میخورم چون می‌دونم سر غذا شوخی ندارن بدشون میاد کسی خونشون زیاد بخوره ،جاریم برعکس غذا زیاد میخوره بهش میگن گدا گشنه واسه همین امروز از رفتار دخترم خجالت کشیدم هم اعصابم خورد شد از اونا هم دلخور شدم 

این جمله رو امروز دیدم خیلی قشنگهمدتی زیادی در این تن زنده نخواهید ماند،شریف زندگی کنیدکار اونا بله ...

بله عزیزم واقعا جمله قشنگیه من همیشه به بچه های خواهر شوهرم محبت کردم و خوراکی دادم بدی دیدم از خواهرشوهرم ولی خدا یه جوری برام جبران کرد که خودم از تعجب توش موندم هیچ خوبی گم نمیشه 

حالا چرا با من دعوا داری.؟اینحا همچین موز موز میکنن انگار یه بچه ی ۴ ساله چه درخواست عجیبی داشته.بعد ...

من با شما دعوا ندارم سوال کلی پرسیدم عزیزم گریه بچه ۴  ساله درسته برای ادم سخته ولی من هیچ وقت بحث موز یا هر خوراکی دیگه ای ندارم بحث من اینه بچه باید به حق خودش قانع باشه من بچه هامو اینجوری تربیت میکنم که به حق خودشون قانع باشن از همون اول تا حالا این همه از جلوی مغازه اسباب بازی یا خوراکی گذر کردیم یه بارم شکر بچه هام گریه نکردن فلان چیز میخوایم چون یاد گرفتن قانع باشن من میگم یدونه خوراکی میخریم نه بیشتر همون رو میخرن دیگه طلب نمیکنن کوچک هم هستن ۴ ساله و ۲ سال و نیمه هستن فکر نکن بچه های من بزرگن  نمی دونم حالا تربیت ما براتون عجیبه اون دیگه مشکل من نیست که

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اصلا تقصیر بچه و اینکه مثلا تو خونه هیچی نمیخوره نیست. بچه ها یه وقتایی کارایی میکنن آدم شاخ درمیاره ...

خسیسن ولی کلا مودی ان یا خیلی مهربونن یا خیلی بد میشن این از اون مواقعی که روی مود بد بودن

حق داری

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دوستان خیلی ممنونم بخاطر نظراتی که دادین حالم بهتر شد چون خیلی ناراحت شده بودم و اعصابم خورد بود

ناراحت نباش ازین آدمیزاد مخصوصاً خانواده شوهر هرچیزی برمیاد 

دخترتم بخاطرش اذیت نکن فقط بگو که نباید برای خوراکی گریه ولج کنه هنوز کوچیکه کم کم یاد میگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دخترم خونه خودمون همه چی میخوره و هیچی براش کم نگذاشتیم نمی‌دونم چرا اونجا اینقدر گریه کرد

فکر میکنم یکم لوسه دخترتون. شایدم خواستن دخالت نکن تو تربیت شما. اگع بهش گفتی دیگع موز برندار 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚