2777
2789

تصمیم گرفتم یه نفرو امروز خوشحال کنم😂

اگه خاطره خوبی دارید بگید یه نفرو انتخاب میکنم راجبش یه انیمیشن ۳۰ ثانیه ای میسازم 

یه اهنگم میسازم میندازم روش😁

خاطره خوبتونو در قالب یه انیمیشن کوتاه با یه اهنگ مخصوصش دارید

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون روزی که تو پارک روبروی دانشگاه پارک ایرانیان ونک اولین قرارمون بود اخه من دانشجو الزهرا بودم اونم سرباز بود ولی خیلی خوش قیافه بود همینجور که رو نیمکت نشسته بودیم از کاپشنش یه شاخه گل در اورد...بعد ازم پرسید رستوران کجا بریم من گفتم جگر دوس دارم🙈 رفتیم باهم یه جگرکی خیلی کوچولو و ساده بعد پیاده روی کردیم سینما رفتیم روز عادی ولی مهمی بود واسم تو سینما هم گفتم گوشتو بیار بعد بوسیدمش الانم زن و شوهریم☺️🫰😍

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اون روزی که تو پارک روبروی دانشگاه پارک ایرانیان ونک اولین قرارمون بود اخه من دانشجو الزهرا بودم اون ...

خوشبخت باشیدد چه قشنگ

عشقم تا فردا کاراشو میکنم واست میفرستم فقط درخاست بده بهم خصوصی لینک ویدیورو بدم بهت

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

خوشبخت باشیدد چه قشنگعشقم تا فردا کاراشو میکنم واست میفرستم فقط درخاست بده بهم خصوصی لینک ویدیورو بد ...

ممنون گلم درخواست دادم💋

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه