2777
2789

من این ماه لتروزول و امپول استفاده کردم ۳روز مونده ب موعدم درد پریود کم بیش دارم بنظرتون باردارم یا ن ؟ دلم شکسته دیگه خستمممم😭

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

ان شاء الله امسال عید لباس بارداری میخری سال عید بغدی هم تو بغلت میری باهاش عید دیدنی

ممنون گلم ان شالله 

شما چیزی میدونید یا ن

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکت مثبت شد تگم کن 🌱

حتما عزیزم برام دعا کن سه روز دیگه موعدمه 🥹❤️‍🔥

منم فردا موعدمه 

سینه درد اصلا ندارم هر ماه دارم این ماه اصلا خبری ازش نیست 

چند ساعت پیش اصلا علائم پریودیم نداشتم چند ساعتیه انقباضای زیر شکمی میگیره ول میکنه اما خیلی کمتر از ماهای پیش نمی دونم اما امیدوارم این ماه دیگه شده باشه از نظر امیدوارم که متفاوته حالم با ماهای دیگه والا علائم حاملگی که اصلا ندارم

حالتو درک میکنم پریروز تو حال امروز تو بودم کم اورده بود داشتم دیوونه میشدم شاید باور نکنی دنبال یه راهی بود با خدا رو در رو حرف بزنم بگم چرا همه چیو برای من انقدر سخت می‌کنی حالم طوری بود که با چت جی پی تی نشستم حرف زدم و فقط گریه کردم شاید احمقانه بنظر بیاد اما یکم سبک شدم 

منم فردا موعدمه سینه درد اصلا ندارم هر ماه دارم این ماه اصلا خبری ازش نیست چند ساعت پیش اصلا علائم پ ...

عزیز دلمممم ان شالله که بارداری 😭

بخدا باورت میشه دقیقا تمام علائم منم مث تو هست هرماه سینه هام درد این ماه یکذره هم درد ندارم تا صبح هیچ درد پری نداشتم ازصبح دارم خیلیییی نا امیدم خیلیییییی😭 خستممم واقعا مث افسزده ها شدم  

درد سینه درد شکم و سمت چپم خواب الودپر خوریترشح هیچ نداشتم و حالت های پریودی رو داشتم

مرسی عزیزم 

جنسیت بچت چیه گلم

منم زدم و فعلا منتظرم ، البته من دیر زدم و موعدم گذشته ، پریروزم بی بی چک زدم منفی بود امروز ۱۵ روز ...

میگن ۱۴روز بعداز امپول باید بیب بزنی 

اگر ازت گذشته برو ازمایش بتا بده

ان شالله که بارداری 

منم زدم و فعلا منتظرم ، البته من دیر زدم و موعدم گذشته ، پریروزم بی بی چک زدم منفی بود امروز ۱۵ روز ...

علائم نداری؟

علایم زیاد داشتم چند روز قبل اما الان دیگه ندارم

آزمایش خون بده مطمین بشی