maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 عنوان برای استرسم چیکار کنم 117 بازدید | 16 پست دکتر میرفتم و مدت طولانی قرص مصرف کردم ولی خیلی عوارض داره اصلا خوب نبودروش دیگه ای نیست؟ 18 سالمه برای سلامتی امام زمان صلوات 1401/02/04 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننه_بزرگ_اختاپوس عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 2358 قرص پروپرانول اگه اسمشو اشتباه نگفته باشمبعدم یه ایه ایی بودا برا ارامش بود ط توش بود اونو بخون از زندگانیام گله دارد جوانیام ، شرمنده جوانی از این زندگانیام...
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8421 برای چه چیزی استرس داری؟مدیتیشن انجام بدهتمرینات تنفسییوگاگوش دادن به موسیقی آرام بخش میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
ستاره۱۲۷ عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 10890 دمنوش گل گاوزبون بخور یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 قرص پروپرانول اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم بعدم یه ایه ایی بودا برا ارامش بود ط توش بود اونو بخون خیلی قوی تر از پروپنالول خوردم تاثیر نداشت برای سلامتی امام زمان صلوات
mary_031 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 429 گلاب بریز تو آب بخور اگه دلیل خاصی داره که نمیشه کاریش کردولی اگه بی علت استرس داری برو دکتر کسی که دوسِت داره نمیتونه بهت دروغ بگه، اون چشمای دهن لقش همه چیزو لو میده!
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 گلاب بریز تو آب بخور اگه دلیل خاصی داره که نمیشه کاریش کرد ولی اگه بی علت استرس داری برو دکت ... ن مثلا تو موقعیت قرار بگیرم مثلا میریم مهمونی من وحشتناک استرسی میشم برای سلامتی امام زمان صلوات
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 برای چه چیزی استرس داری؟ مدیتیشن انجام بده تمرینات تنفسی یوگا گوش دادن به موسیقی آرام بخش کلا تو موقعیت های مختلف اینطوری میشم سر کلاس, مهمونی و... برای سلامتی امام زمان صلوات
شادی_متولدمهر عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 5414 مدیتیشن کار کن عزیزم. بعد از یک ماه میبینی که خیییلی بهتر میشی این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 مدیتیشن کار کن عزیزم. بعد از یک ماه میبینی که خیییلی بهتر میشی بلد نیستم چطوریه برای سلامتی امام زمان صلوات
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8421 کلا تو موقعیت های مختلف اینطوری میشم سر کلاس, مهمونی و... این هایی که گفتم انجام بده تاثیر رو به مرور زمان میبینی ایه الکرسی هم استرس رو کاهش میدهگلاب بخوررو اعتماد به نفست کار کن میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8421 بلد نیستم چطوریه بزن تو گوگل انواع اقسام مدیتیشن رو توضیح میده اگه میخوای یه پی دی اف دارم که به زبان روان انواع مدیتیشن آسان رو توضیح داده میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی