2777
2789
عنوان

بیاین یکم درد و دل کنم براتون ....

63 بازدید | 11 پست

مامان بابام  خیلی بین پسر دخترشون فرق میزارن  من لنگ ۲۰ تومن پول بودم بابام زمین فروخت واسه داداشم کلا همچیش واسه پسراشه ...  اعتراص کردم یه مدت قهر بودن با ما ... حالا رفتن کربلا  ما شهرستانیم  وقتی برگشتن زنگ مامانم‌زدم دیدم خسته سرماخورده یکی پسراشو عروسش  نیومدن  استقبالش .. هر موقع جایی میرفتن ما بودیم  بر میگشتن خونشون اماده  چایی و غداشون گرم اونوقت الان اصلا پسراش نیومدن بگن  زیارت قبول   بعد مامانم گفت  کاش بودین ...

حالا قضیه اینه همه این بی محبتی پسراشونو  میبین ولی اخرشم محبتشون  پولشون و همچیشون برا اوناست ما اصن جز بچه هاشون حساب نمیشیم ... داداشم به من بی احترامی کنه با من دعوا میکنن نه اون  داداشته احترام داره  داداشایی که یکساله یه   احوال نپرسیدن  میان شهرستان میرن یه سر خونه خواهرشون نمیان ...هی خدا ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهش میگفتی چرا عروسا و پسرات نیومدن؟ شاید متوجه اشتباهشون بشن

خواهرام گفتن بهشون از الکی میگه   بچه هاشون درس داشتن خواهرمم میگه  گفتم تعطیله چه درسی ...  نمیخواستن بیان ...

برای خودت زندگی کن و به خاطر آرامش خودت از دیگران هیچ انتظاری نداشته باش و عین خودشون رفتار کن

اونا نمیزارن من برم شهرستان زنگ نزنم به داداشم بگم اومدم مامانم سفرو زهرم میکنه ...

حقشونه بیخود دلت نسوزه

الان من داداشم میاد نه خبر میده نه زنگ میزنه منم اینسری مثل خودشونرفتار کردم اونوقت مامانم همش جلو من میگفت از دست کارای تو فشار خون گرفتم حالم بده فلان منم زود برگشتم خونه نموندم ...

الان من داداشم میاد نه خبر میده نه زنگ میزنه منم اینسری مثل خودشونرفتار کردم اونوقت مامانم همش جلو م ...

محل نذار

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .