2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.....

63 بازدید | 2 پست

امشب بدداغونم حالم گرفته دلم خونه از بی محبتیای شوهرم....۱۱سال میگذره از ازدواج ولی حیف ک یه روز خوش نداشتم نه میتونم تموم کنم نه میتونم ادامه بدم فقط وفقط دلم مرگ میخواد ک برسه از راه.....ی عمره میخوام ازخدا کمکم کنه چرا کمک نمیکنه ب دادم نمیرسه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
2
100%
۲
0
0%

وای نه چرا حال همه بده هر چی تاپیک میخونم همه همینن خودمم همینم تو خوبه ۱۱ سال زندگی کردی و اینارو میگی من چی که ۳ ساله هنوز شوهر م بشدت بحرف خانوادشه دست بزن داره و بداخلاق و غرغرو ولی با همه اینا نه راه پس دارم نه پیش میسوزمو می‌سازم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...
وای نه چرا حال همه بده هر چی تاپیک میخونم همه همینن خودمم همینم تو خوبه ۱۱ سال زندگی کردی و اینارو م ...

خیلی آدم کم میاره بعضی وقتا شاید برا مام امشب از همون شباست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.