2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر شماره شوهرتو نگفتی از کجا آورده!!!!!!

چرا عزیزم چند جا گفتم شاید از گوشی باباش برداشته

چون شوهرم خودش گفت ی فکری بکن بی آبرویی نشه شکم روش کمه 

رویاشونم😁
بش بگو اگه ب شوهرم نزدیک شی میدم داداشام تیکه پارت کنن

اينو بگه خوششم مياد ميگه جووون بيان…😂😂

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
دختر ۱۷ ساله بخواد ۲ بار نامزد کنه بهم بخوره باید از وقتی به دنیا اومده دست به کار بشه نمیدونم چقد ا ...

اگ تاپیکای قبلیمو بخونی میبینی اصلا همچین فکری راجع به شوهرم ندارم خودم میخواستم طلاق بگیرم فهمیدم حاملم بخدا 

ی بار ۱۴ سالگی با پسر عمش نامزد کرده ی بار چند ماه پیش با داداش زنعموش دوتاش نافرجامه 

بعضی جاها دخترو زود شوهر میدن الان ی جاری گرفتم ۱۴ سالشه داماد ۳۷ سالشه تاپیکش هست بخون

ولی من ۲۲ سالمه

شوهرم ۳۳

رویاشونم😁
اگ تاپیکای قبلیمو بخونی میبینی اصلا همچین فکری راجع به شوهرم ندارم خودم میخواستم طلاق بگیرم فهمیدم ح ...

پس اگه قضیه جدیه به پدر و مادرش تذکر بده من خودم ۱۹ سالمه اصلا نمیتونم تصو کنم همسن و سالام اینکارارو بکنن

چفد تخیلی بود بیاد جلو شوهر شما بگیره بگه کلید خونه ما ندارید پیام بده به شوهر شما بگه آش خوشمزه ب ...

کاش حداقل تخیلی بود اعصابم آروم بود دختره خیلی رو مخمه اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم از طرف شوهرم خیالم راحته ولی این بیشعور هی سیخونک میزنه

رویاشونم😁
باید خونتو عوض کنی  آبروریزی فایده ای نداره  آخرسر هم اعصابتو روح روانتو داغون میکنی از ...

اخه تو این وعض 

خونه عوض کردن ب این راحتی نیست مخصوصا ک حاملم 

رویاشونم😁
وایی چه عوضیه حق داری حساس باشی  حال خودشو بگیر که دیگه غلط زیادی نکنه

خیلی اشغاله دید دارم نگاش میکنم ی ایش گفت روشو برگردوند انگار من ب شوهر اون زل زدم

رویاشونم😁
فکر نکنم  چون کاملا عادی اس زده  نه معرفی کرده خودشو نه چیزی  مشخصه قبلا هم بهش پی ...

اسش جمع بود چون شوهرم سریع بهم نشون داد تا دید

تو پستای قبل گفتم متن اسو 

سلام خوبین فاطمه هستم همسایتون ممنون بابت اش نذری ک اوردین خیلی خوشمزه بود

رویاشونم😁