2777
2789
عنوان

سرصبحی خوابی که دیدم

97 بازدید | 5 پست

چند بار پیش اومده خواب دیدم شوهرم یه زن دیگه گرفته 

خدایی شوهرم آدم خوبیه ازدواج مون فامیلیه خانواده هامون رو  از بچگی می‌شناسیم آدم سخت کوش کاری جدی و زحمت کشیه و چشم پاکه یعنی ده ساله ازدواج کردیم من چیزی ندیدم 

صبح دوباره خواب دیدم رفته یه زن بیوه گرفته که بچه هم داره 

تو خواب بهش فحش میدادم..

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

میدونم‌تا آخر شب ذهنم درگیرش میشه اون موقع دوست ندارم با شوهرم حرف بزنم اونم از چیزی خبرنداره که من اینجوری خواب دیدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من خواب دیدم برف اومد با دوستم میخواستیم بریم کلاس کامپیوتر  یک سگ دنبالمون کرد دوستم دماغ سگ و گاز گرفت خون اومد🤣🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب دیدم برف اومد با دوستم میخواستیم بریم کلاس کامپیوتر یک سگ دنبالمون کرد دوستم دماغ سگ و گاز ...

شنیدم برف خوب نیس اما خب خون هم خواب بد رو باطل میکنه

طبق تعابیر ابن سیرین یعنی خیر و برکت فراوانی وارد زندگی شما میشه.

ممنون انشاالله