ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 عنوان وام مسکن زوجین املاکیا اونایی که از وام سر در میارین میشه بیاین 211 بازدید | 31 پست من یه آپارتمام دیدم ۶۰۰ میلیون نقدینگی میخواد ۳۰۰ الی ۴۰۰ تومنم مستجره رهن نشسته میگه ۱۱۰۰هم وام مسکن زوجین بدون ضامن و هزینه دفتر خونه روشه میخوام بدونم کلا وام ۱۱۰۰ میلیون وام مسکن زوجین یعنی چی ؟چطور باید پر داختش کنم ؟ چند درصد سود هست؟ 1404/08/08 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 سودش کم نیستسند سه دونگ سه دونگ درراهن بانک میره فکر کنم ۱۰ سالس ماهانه ۲۵ میلیون اینا باید بشه خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 ۳ دونگ ب اسم شما ۳ دونگ ب اسم همسرتون خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 سودش کم نیستسند سه دونگ سه دونگ درراهن بانک میره فکر کنم ۱۰ سالس ماهانه ۲۵ میلیون اینا باید بشه یعنی چی سندش ۵۰ ۵۰ میشه در رهن بانک😰یعنی تا ۱۰ سال ۳ دنگ خونه سندش بنام بانک میمونه تا صفرش کنم؟
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 سودش کم نیستسند سه دونگ سه دونگ درراهن بانک میره فکر کنم ۱۰ سالس ماهانه ۲۵ میلیون اینا باید بشه ماهی ۲۵ میلیون خیلیه 🥲نمیرسم
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 شش دانگ خونه در رهن بانک میره تا کل وام رو بدم درسته؟بعدش دیگه که کل وام رو دادم بنام خودم میشه؟
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 یعنی چی سندش ۵۰ ۵۰ میشه در رهن بانک😰یعنی تا ۱۰ سال ۳ دنگ خونه سندش بنام بانک میمونه تا صفرش کنم؟ نه گفتم ب اسم شما وشوهرت سند میخوره و در رهن بانکه تا وامش رو پرداخت کنید خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 تا کل وام رو بدم درسته؟بعدش دیگه که کل وام رو دادم بنام خودم میشه؟ بله ب نام هردودتونه وقتی وام صفرشد دیگه از رهن درمیاد خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 نه گفتم ب اسم شما وشوهرت سند میخوره و در رهن بانکه تا وامش رو پرداخت کنید ببخشید سوال میپرسم آخه چیزی نمیدونم یعنیدچی در رهن بانک میمونه؟ یعنی هرچی دادیمش رهن میره برای بانک؟
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 بله ب نام هردودتونه وقتی وام صفرشد دیگه از رهن درمیاد اینجوری که خیلی خوبه😍😍ولی من مجردم که.... چیکار کنم؟ میشه به نام مامان و بابام بزنه...؟و یه چیز دیگه ماهی ۲۵ تومن خیلیهشما خبر دارید سودش چند درصده؟
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 ببخشید سوال میپرسم آخه چیزی نمیدونم یعنیدچی در رهن بانک میمونه؟ یعنی هرچی دادیمش رهن میره برای بانک؟ نه😂 ی اصطلاح هست یعنی باید وام رو پرداخت کنی تا سندش ازادبشه وام مسکن رو همون ۱۱۰۰ ک وام گرفتی رو باید تا ده سال پرداخت کنی بعدش دیگه خونت وامی نداره خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
پاستیل_ترش_ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1542 ماهی ۲۵ میلیون خیلیه 🥲نمیرسم ن کم ترهکی وام گرفته شده من تازه پرسیدم برا ۸۸۰ تومن ۱۸ تومن میشد در کل میشه ۱میلیارد تا میلیارد وخورده ای با سودش ک باید پس بدی بپرس این قیمت با سودش هست یا قیمت اصلی احتمالا با سودش هست
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1785 اینجوری که خیلی خوبه😍😍ولی من مجردم که.... چیکار کنم؟ میشه به نام مامان و بابام بزنه...؟و یه چیز دی ... میتونی شما و خواهرت یا برادرت وام بگیرید یا پدرو مادرت بگیرن سودش کم نیست ولی اگر خونه ندارید خیلی خوبه خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
ارکیده۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 5651 نه😂 ی اصطلاح هست یعنی باید وام رو پرداخت کنی تا سندش ازادبشه وام مسکن رو همون ۱۱۰۰ ک وام گرفتی رو ب ... 😅😂میگه ۱ سالشم پرداخت کرده اقای مالک من باید چند سال بعدشو بدم...نمیشه برم بانک بهش بگم من ماهانه کمتر وام بدم؟؟۲۵ تومن از کل حقوقم بیشتره....