2777
2789
عنوان

ب دختر همسایمون شک دارم😐🤦🏻‍♀️

3540 بازدید | 134 پست

ی همسایه داریم دخترش ۱۷ سالشه ۲ بار نامزد کرده بهم خورده چند وقته پیله کرده ب شوهر من 

ی موقعایی ک بیرونیم مارو میبینه شروع میکنه گرم سلام علیک کردن با شوهرم این ب کنار

دیشب میگفت ببخشید شما کلید خونه ی مارو ندارین

اخه اینم سواله؟ چرا باید شوهر من کلید خونه ی اونارو داشته باشه بعدش زل زده بود ب شوهرم دید دارم نگاش میکنم ی ایش گفت رفت کنار 

حالا شوهر منم سرشو انداخته پایین 

دیشب دیدم پیام داده ب شوهرم خیلی ممنون از اش نزری ک اوردین خیلی خوشمزه بود منم جواب اسشو با گوشی شوهرم دادم گفتم ممنون فاطمه جان این خط شوهرمه از این ب بعد برای تشکر ب خط خودم اس بده

احساس خطر میکنم ب جاس ایا؟؟؟

امروز جلوی مامانشو بگیرم بگم جمش کنه یا حال خودشو بگیرم؟

رویاشونم😁

اگه بیشتر شد با مامانش در جریان بذار 

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطری در کمین است .

از شکاکی خود بکاهید .

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

یذره غیر واقعی بود   

ولی اگه واقعیه جلوشو بگیر

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃