الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براي بعضيام طبيعيه چون زياد ديدن توو خانواده و فاميلاشون و خودشونم يحتمل انجام دادن پس باهاش كنار ميان و ميگن اشكال نداره
براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
یه دختر مجرد و یه پسر مجرد بالای بیست و پنج سال که عاقل و بالغ و رشید هستند میتونن شرعی با هم رابطه ...
شما هم گفتی صیغه بخونن شرعی هم قبول باشه
وقتی خب محرمیت نباشه گفته میشه نا مشروع
خب اون سن اوکیه
ولی متاسفانه دوستیا از 15و16سالگی شروع شده
که تو این سایت هم این سن زیاده
ممکن تحت تاثیر حرف کابرا قرار بگیرن نه مشکلی نداره ما هم ارهه
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
اسلام این حق رو به شوهرش نمیده که درباره زندگی گذشته زن تجسس کنه. دیگه اگه شما از خودتون حکم میدید ...
من نه حکم دادم نه چیزی
برو یه بار دیگه بخون کامنتم
گفتم برای کسی که مسلمان هست طبق اعتقادش رابطه خارج از ازدواج حرام هست به غیر صیغه حالا
دعوا گرفتی😂
من یک کتاب دینی هم نخوندم که بیشنم تحلیل کنم
واقع روز گفتم که ادم ها مذهبی نمی پذیرن
دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
تو اون موقعیت فوق معذب کننده انتظار داشتی چی بگم😐😂
اره واقعا چقد بد بود این سوالش
اون اولین جلسه نباید میپرسید اصلا تو نتم سرچ کنی راجب سوالای مخصوص شب خواستگاری میگه سوالای مربوط ب مساعل جنسیو بذارید برای چن جلسه بعد ن اینک تو همون جلسه اول دوم برین بپرسین
واقعا چقد خجالت اور بود
البته هم اون هم تو حق دارید ک بدونین ک طرف مقابل رابطه داشته یا ن چون اصلا اسلامی بخوایم درنظر بگیریم گفته ادم زناکار باید با زناکار ازدواج کنه و نباید فرد مومن باهاش ازدواج کنه
عقد محرمیت میاره دیگه! پس چی میاره؟! نه من دقیقا سن رو قید کردم که ۱۵ ساله ای به خودش نگیره. حداقل ...
چقد نمی فهمی من چی میگممم
درست بخوون کامنت خوب
ریپ نزن دیگ لطفا