2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
خدایی فک کردی تایپ کردی😂😂  چه ربطی داشتت  حتمن مسلمون دیدی فک کردی حاج خانمم  یک ...

باشه 

حالا فعلا سرت کن جانم تا تحریک نشدند دوستان 😂😁

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

[QUOTE=234590404]باع  ینی چچجوری  از کجا می خوان تشخیص بدن وقتی اقا ارضا شده کسی پیشش بوده یا تنها بودهه& 

دقیق نمیدونم ولی فک کنم دکترا تشخیص میدن

برای همیشه تو حسرت داشتنت می مونم دلبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد از خونه بندازيش بيرون ديگه

براي بعضيام طبيعيه چون زياد ديدن توو خانواده و فاميلاشون و خودشونم يحتمل انجام دادن پس باهاش كنار ميان و ميگن اشكال نداره

براي مردن لازم نيست حتما گلوله به ما اصابت كنه يا بيمار بشيم….اگه موزيك گوش نديم؛نرقصيم؛فیلم نبینیم؛کتاب نخونیم و یا سهمی از کم کردن رنج انسانها برنداریم؛مردیم
یه دختر مجرد و یه پسر مجرد بالای بیست و پنج سال که عاقل و بالغ و رشید هستند می‌تونن شرعی با هم رابطه ...

شما هم گفتی صیغه بخونن شرعی هم قبول باشه 

وقتی خب محرمیت نباشه گفته میشه نا مشروع 

خب اون سن اوکیه 

ولی متاسفانه دوستیا از 15و16سالگی شروع شده 

که تو این سایت هم این سن زیاده 

ممکن تحت تاثیر حرف کابرا قرار بگیرن نه مشکلی نداره ما هم ارهه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
اسلام این حق رو به شوهرش نمیده که درباره زندگی گذشته زن تجسس کنه. دیگه اگه شما از خودتون حکم می‌دید ...

من نه حکم دادم نه چیزی 

برو یه بار دیگه بخون کامنتم 

گفتم برای کسی که مسلمان هست طبق اعتقادش رابطه خارج از ازدواج حرام هست به غیر صیغه حالا 

دعوا گرفتی😂 

من یک کتاب دینی هم نخوندم که بیشنم تحلیل کنم 

واقع روز گفتم که ادم ها مذهبی نمی پذیرن

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
شما هم گفتی صیغه بخونن شرعی هم قبول باشه  وقتی خب محرمیت نباشه گفته میشه نا مشروع  خب او ...

عقد محرمیت میاره دیگه! پس چی میاره؟!

نه من دقیقا سن رو قید کردم که ۱۵ ساله ای به خودش نگیره.

حداقل دیگه از مسلمونی نگید. 

خدا بخشیده شما نمی‌بخشید؟!

باشه  حالا فعلا سرت کن جانم تا تحریک نشدند دوستان 😂😁

تحریک داری میشی 

اووخی😒 

چشاتو ببند نبینی منو😂 

ببین اون آقا حق داره بدونه شما تو گذشته رابطه داشتید یا نه  همونطور که شما متقابلا حق دارید ای ...

درسته ولی من به عنوان دختر دقیقا از کجا میتونم متوجه این موضوع از طرفم بشم؟

تو اون موقعیت فوق معذب کننده انتظار داشتی چی بگم😐😂

اره واقعا چقد بد بود این سوالش

اون اولین جلسه نباید میپرسید اصلا تو نتم سرچ کنی راجب سوالای مخصوص شب خواستگاری میگه سوالای مربوط ب مساعل جنسیو بذارید برای چن جلسه بعد ن اینک تو همون جلسه اول دوم برین بپرسین

واقعا چقد خجالت اور بود

البته هم اون هم تو حق دارید ک بدونین ک طرف مقابل رابطه داشته یا ن چون اصلا اسلامی بخوایم درنظر بگیریم گفته ادم زناکار باید با زناکار ازدواج کنه و نباید فرد مومن باهاش ازدواج کنه

ولی برای جلیه اول زود بود

خدایا هوامو داشته باش
عقد محرمیت میاره دیگه! پس چی میاره؟! نه من دقیقا سن رو قید کردم که ۱۵ ساله ای به خودش نگیره. حداقل ...

چقد نمی فهمی من چی میگممم 

درست بخوون کامنت خوب 

ریپ نزن دیگ لطفا