2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست
میبینی تورو خدا :) 

دوستان برده ی مردسالاری بودنو دوست دارن 

ولشون کن

لذت میبرن تحقیر شن تو این جامعه ای که ارزششون نصف مرد های جامعست

دلیل روانشناسیم داره ها ... خواستی بعدن صحبت کنیم که چنین جوامعی منبع تربیت افراد سادیسم مازوخیسمن

ادمی که نمیخواد از جایی که هست یه پله بالا بره رو به زور نمیشه دستشو کشید برد بالا

دقیقا همینو گفت گفت ""شما رابطه ی قبل از ازدواج داشتین؟ منظورم اینه که باکره این؟ بهتره همین اول در ...

بنظرم سوال بدی نپرسیده ،خب میخواد تا موضوع کش پیدانکرده   ، اونطور ک طبق عقاید خودش وباشرایطی ک میخواد ازدواج کنه . تومگه این سوالو ازش بپرسی چیز بدیه ؟بنظرم ن

ن بی احترامی کرده ن چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم بی رگ نباشید دنباله روی یک سری افکار خرافات گونه ی به دور از علم باشید

اینکه بدونم طرفم تو گذشته چطور ادمی بوده چ ربطی به علم داره فعلا ک به زعم خودتون علم شمارو روشن کرد ولی واقعا بعضیا رو بی غیرت کرد

اره اطلاع دارم علم جدید میگه هایمنی وجود نداره ولی دلیل نمیشه ادم سرشو بکنه زیر برف بگه طرفم تو گذشته هرچی بوده بمن ربط نداره داریم از روابط کیس مورد نظرمون حرف میزنیم فعلا که علم در قالب خرافه ی جدید چش بعضیارو بست 

دقیقا همینو گفت گفت ""شما رابطه ی قبل از ازدواج داشتین؟ منظورم اینه که باکره این؟ بهتره همین اول در ...

من واقعا درک نمیکنم کجای این سوال براتون عجیبه؟ خب از این جور سوالا تو خواستگاری و آشنایی پرسیده میشه دیگه

کاملا حق داشتهه بپرسه 

خیلی هم محترمانه پرسیده 

نگفت که باید تست بدی 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
کی گفته این چیزا عامل عقب موندگیه؟خیلی ها واسشون مهم نیست ولی اگر واسه کسی مهم باشه عقب مونده محسوب ...

این اقا خودش خوشش میاد بگن برو ازمایش اگ اینطور باشه باید پسرامونم ازمایش بدن چون الان خیلی از پسرا همجنس بازن و هرکاری میکنن اصلا خجالت اوره درمورد اینجور مسائل اول بسم الله حرف زد شخصیت یه دختر زیر سوال میره متاسفم واس خانوما ک بخودشون ارزش قائل نیستن 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
دوستان برده ی مردسالاری بودنو دوست دارن  ولشون کن لذت میبرن تحقیر شن تو این جامعه ای که ارزشش ...

باز خوبه ادم هایی مث شما هستن❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خداییش جلسه اول یه جوریه ولی جبهه گرفتن نداره به هر حال این مسائل واسه بعضیا مهمه واسه بعضیا نه

ازادی عقیدتو دوس دارم چه خوبه همه اینجوری باشیم هر کی یه مدلیه تا وقتی به من ضربه نزنه افکارشون به دخالت نمیکنم 🤍

دوستان برده ی مردسالاری بودنو دوست دارن  ولشون کن لذت میبرن تحقیر شن تو این جامعه ای که ارزشش ...

منم خیلی وقتا حس میکنم بعضی خانمای اینجا مازوخیسم دارن ولی چیزی نمیتونم بگم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍