2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که تو خواستگاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 5262 بازدید | 203 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من اینقدر جامعه بد شده که  پسرا میترسن و حق دارن. شما اصلا نباید بدت بیاد. کسی ناراحت میشه که مشکل داره. آنرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک است. همونطور که سالم بودن و معتاد نبودن اون برای شما مهمه . برای اون هم مسایل مربوط به شما مهمه. نباید یکطرفه دید

چرا

ببین عزیزم ادب حکم میکنه تو مراسم اول نگن این بحثا رو ولی بعد مراسم اول یا حالا اگر هم گفته از احمقیتش بوده باید راجب مسائل جنسی صحبت بشه درسته خجالت میکشه ادم ولی بحث یه عمر زندگیه 

من بودم قبول نمیکردم ک با یه عقب مونده بیام ازدواج کنم 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️
حتی اگه تمام معیار هاتو داشته باشه؟؟ تقریبا به دلم نشسته ولی این سوالش بدجور تو مخمه 🤦🏻‍♀️

نمیدونم بستگی به خودت داره برای هر کس یه جور هر معیارا ولی خب به نظرم حرفش برای جلسه اول سنگین بوده

اگه جلسه اخر پرسیده بود اره 

ولی چون همون جلسه اول رفته سراغ این چیزا نه ردش میکردم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

پسره هدفش چی بوده دقیقا

کی میاد بگه من رابطه داستم قبلا

یعنی گواهی میخواد ؟ 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )